Der er flere af os københavnersnuder, der har flere børn, som er løbet ind i problemer. Vi har simpelthen ikke den plads der skal til for at give børnene deres egne værelser. Vi har allerede taget konsekvensen, og har byttet vores store soveværelse ud med den ældste drengs gamle værelse, som er et mindre kammer. Vores seng kan knap og nap være derinde, men det går lige, og i og med at vi ikke bruger soveværelse til andet end soveværelse, så er det faktisk ret fint med os.

 

Reol i børneværelset

Til gengæld så har vi lavet værelset til vores to dejlige unger. Den ene er knap og nap 1 år endnu, og den anden er 3½ år. Men hvordan gør man rummet mest ideelt for sine børn. Det vi gjorde var at anskaffe os en kvadrat reol og så bruge den som rumdeler. Fordelen ved at bruge en reol som rumdeler er at den markerer et stærkt skel mellem de to børns dele af rummet. Normalt kan de jo bare bruge hele rummet, men i nogle konflikt sammenhænge er det meget rart at have et markant skel mellem dit og mit. Specielt for vores ældste, der virkelig har brug for en anerkendelse af at der er noget, som bare er hans, og som han ikke skal dele med sin lillebror. Her fungerer en reol som rumdeler særdeles godt. Videre så er det en rumdeler, som netop behandler et rigtig københavner problem: pladsmangelen. Der er nogle der bare bruger en reol i en meter til 1½ meters højde. Men i og med at vi virkelig har mangel på plads går vores reol op til loftet. Det kræver naturligvis noget sikring af reolen, så den ikke ender med at vælte ned over det ene eller det andet børn. Det giver til gengæld en masse ekstra opbevaringsplads. Der er imidlertid et problem, som er ret alvorligt. Det at man placerer en stor reol i rummet kan have en stor indflydelse på rummet, naturligvis hvis man har vinduer hele vejen rundt eller i hvert fald så meget muligt, så er det et mindre problem, men for os med en vinduesflade, så betyder det en del.

Hvis du heller vil læse om wallstickers, børnemøbler eller bare børneværelset, så har vi også masser mere af det her. Videre har vi også sider om lamper til børneværelset og børnesenge.