Mors Hjørne

Denne lille side er en guide til moren, der ønsker at få det lidt lettere – eller til faren der ønsker at støtte lidt mere op omkring morens arbejde. Fokus er her primært på moren i småbørns og baby alderen.
For eksempel vil vi her have artikler om forskellige brystpumper, ammepuder, soveteknikker og alt hvad der kan hjælpe moderen i arbejdet med det lille dejlige kræ, som også kan bringe så forfærdeligt mange frustrationer.

Videre vil vi med tiden dele vores erfaringer med dårlige sovevaner, sovecoaches, kolik og fysioterapeuter. Vi kan naturligvis kun dele ud af vores egne erfaringer, men vi håber det kan være en god hjælp for nogen af jer, som stod med de samme frustrationer og problemer, som vi gjorde. Indtil vi får lavet lavet disse sider til fulde, så kan vi til jer med store frustrationer, kun komme med den lille opmuntring, at ja det er hårdt, men det bliver bedre… Og ja det er i orden, at sige nogle grimme ting om de forældre, hvis børn bare sover igennem fra day 1. Specielt hvis de ikke hører det, og man selv får det lidt bedre af det 😉

Til at starte med har vi blot startet denne sektion med to artikler, men når du læser er der nok mange flere. De to artikler vi er startet ud med handler om ammepude og pusletaske.

 

Temaer i Mors Hjørne

Nedenfor er en liste over de forskellige temaer som vi har beskæftiget os med. Listen er langt fra komplet, men vi mener faktisk den er en god start, og forhåbentligt når du læser den, så inkluderer den også lige det du havde brug for.