Børneværelset

Jeg forsøgte endnu en gang at skubbe døren op ind til drengenes værelse. Døren spændte, og jeg forsøgte at stikke min arm ind, så jeg kunne skubbe de ting, der var i vejen til side. Drengene havde en tendens til at redekorere deres værelse således, at det var en kæmpehule, garage, en ridderborg eller bare et stort Brio togslandskab. Faren opgav invasionen af børnenes værelse. De hyggede sig alligevel fantastisk derinde.

 

Det perfekte børneværelse

Hvad definerer det perfekte børneværelse? For mig er det her svar på et spørgsmål, der ikke bare kan negligeres. Børneværelset er der hvor barnet styrer – i hvert fald til en hvis grad – det der skal dyrkes på børneværelset er barnets verden. Ikke forældrenes behov for at bruge ungerne som udstillingsdukker. Det er desværre noget jeg ser alt for tit. Spørg dig altid selv, når du laver en tilføjelse eller ændring ved værelset, hvordan det vil forbedre barnets mulighed for at udfolde sig på sine egne vilkår.

Indtil videre består denne sektion af et afsnit om wallstickers, et om børnesenge og et om lamper . Når du læser dette er der nok allerede kommet mange flere artikler.

Børneværelset i kategorier

Nedenfor er en liste over de forskellige sider af børneværelset som vi har beskæftiget med indtil videre. Denne liste er ikke færdig fra vores side og bliver det nok aldrig, men vi udvidder den og udbygger den så ofte som vi kan: