Lamper

En af de helt åbenbare muligheder for at skabe er bestemt stil i børneværelset er igennem lyset. Her er lamper naturligvis helt afgørende.  Vi anbefaler man minimum har to typer lamper på børneværelset. Den ene bør naturligvis være loftlampen og den anden bør være en sengelampen. Andre bruger også andre typer lamper, men de to typer er minimum for hvor mange lamper, man bør have på børneværelset.

 

Sengelampen

Der er naturligvis rigtig mange forskellige lamper at vælge imellem. Her kommer et par af vores bud.

 

Moulin Roty’s sengebordslampe

Denne lampe fra Moulin Roty spreder et dejligt lyst lys. Motivet er en and, der flyver henover en ørken, og hvis du kigger godt nok efter vil du kunne se, at der sidder to piger på toppen af anden.

Den måler 16 cm i omkreds og 30 cm i højden. Skrivende stund kan den erhveres for 399 via linket herunder.

Find den her

Loftlamper

Der findes mange forskellige bud på hvordan lyset skal fordeles på børneværelset. Nogle forældre bruger bare nogle af de lamper de har i forvejen, og tænker ikke så meget over at en lampe kan bidrage til rummet med andet end lys. Helt andre tager de klassiske loftlamper og forvandler dem kreativt til et nyt spændende og fantastiske møbler, der giver børneværelset et magisk præg. Så er der os, der ville ønske vi var kreative og havde tid til at lave alle mulige fantastiske ting, men som i stedet køber os fra det. Nedenfor har vi nogle af de lamper som jeg syntes er helt fantastiske til børneværelset.

 

Bi lamper til drenge og piger

børnelampe pigebørnelampe drengDet handler en gang i mellem om at bryde med de normale mønstre og ture prøve noget nyt. Denne lille børne-bi-lampe er noget af det mest fantastiske på markedet som jeg længe har set. Den er både sjov, fantasifuld og noget os forældre kan klare at se på.

Den findes som I kan se i 2 formater. En til piger i pink/lyserød og en til drenge i lyseblå. Den er lavet i træ og metal. Den kræver 110 cm fra loft ned til og med lampen. Den leveres med en pære, og den i sættes direkte i strømforsyningen i loftet.
Denne lampe hører til vore absolutte favoritter.

Vi anbefaler, at bruge denne loftlampe fra barnets aller første og spædeste tider.

Både drenge og pige versionen af denne bi lampe koster i skrivende stund 562,50 kroner og er sat 10% ned.

 

Find pigelampen her
Find drengelampen her