Løbecykel

En løbecykel kaldes ofte for en balancecykel, og nogle gang bliver jeg helt i tvivl om hvad der kom først af begreberne. Det er i hvertfald en af de ting som en løbeecykel ville kunne gøre, nemlig at hjælpe med at opbygge en solid motorik og rigtig balance.
[display_multi store=”28″]

Noget af det bedste legetøj man kan give børn er løbecykler, scooter og trehjulede. Børnene elsker at fyre rundt på de tingester, mens det både udvikler de motoriske evner og videre giver dem nogle ekstra mentale sejre i hverdagen.

Hvad kendetegner den gode løbecykel? Hvor meget skal den koste? Hvilke materialer er gode?

Vi har testet mange forskellige løbecykler, og for at sige det pænt så er der simpelthen så utroligt meget skrammel derude, og det er typisk ikke til at se på prisen om der er tale om et kvalitetsprodukt eller et skodprodukt!

Vi har udvalgt de tre bedste, og de er bedømt på følgende køreegenskaber. Køreevner, holdbarhed, materialer og vurdering af pris i forhold til disse kriterier.

Pigernes løbecykel favorit

Den første løbecykel vi støder på er denne pige løbecykel. Godt pyntet med alt det lyserøde, der kan kommer på, og så en lille kurv til barbiedukken eller hvem der nu ellers hører til der. Denne løbecykel kan købes hos Lirum Larum Leg, og ved at følge linket nedenfor kommer du direkte ind på siden om denne model løbecykel

Prisen for denne Mamamemo løbecykel er 650, mens jeg skriver dette. Den er lavet af træ, og køreegenskaberne fungerer upåklageligt.

 

 

Drengens bedste bud på en løbecykel

blå løbecykelMed denne KaZam løbecykel får drengene fuld fart på. Den hedder 2+ men min egen søn brugte den væsentligt før han blev 2 år. Det er en lidt anden stil ind den klassiske Østerbro løbecykel af træ, og det betragter jeg som et plus. Vi har også haft en Milios løbecykel af træ, og den kunne simpelthen ikke klare kampen mod min dreng, og den faldt bogstaveligt talt sammen til sidst. Det er ikke en kritik af det mærke som sådan, da det i høj grad gælder de vilde drenges håndtering af deres løbecykler.

Der skal stålets robusthed til.

Denne KaZam løbecykel har det der skal til for at jeres dreng kan få lov at være en rigtig drengerøv og køre så stærkt som han vil og engang imellem bare smadre ind i ting som vil betyde for enhver anden træcykel, at den ville bryde sammen.

—–>>>>Køb den her <<<<——-
 

Nedenfor er der en række af de populære løbecykler i Danmark. Klik på billede eller tekst for at se mere om løbecykel produkterne.
En del af dem som også har kigget på løbecykel fandt vores side om løbehjul interessant, og videre så har en del besøgt vores side om den klassiske Brio Gåvogn. Tak for besøget og vi håber I kigger forbi igen.
Nedenfor er der et par Puky Løbecykler, som også er blandt de helt populære: