BRIO Legetøj

Denne side om BRIO legetøj er en hyldest til noget af det bedste legetøj igennem de sidste 50 år. Der er tale om absolut kvalitetsvarer, der kan kombineres med far og mors gamle BRIO baner, og sikkert også kombineres med jeres børns børn, når de engang skal arve BRIO legetøjet. BRIO legetøjet er ikke bare kvalitet – det er fysiske arvestykker, der symboliserer sammenhængen mellem familiens barndomme.

Personligt har vi Brio togbaner der er omkring 40 år gamle, og som nemt kan kombineres med det nye, og de mere moderne Brio togbaner. For ikke at tale om den klassiske Brio Gåvogn, som både jeg, min kone og begge mine sænner har benyttet, og været meget glade for.

 

Nedenfor ser du tre af de absolutte klassikere fra Brio. I dag har de udviddet sortimentet, og også indgået aftaler med enkelte af de mere stilede engelske børne-tv-serier, som for eksempel Thomas Tog. Brio laver videre også noget af det lækreste trælegetøj der eksisterer til pigernes favorit Hello Kitty.Personligt har vi ikke så mange erfaringer med Brio’s pigekollektioner, da vi har to drenge. Til gengæld så kan jeg garantere for at Brio-togbanen er stadig en stor succes, og jeg vil anbefale et batteridreven lokomotiv. Det er en stor fordel, hvis man ønsker lige at kunne lukke øjnene et øjeblik mens ungerne leger med togene kl 5 til 6 om morgenen.

Nedenfor ser du tre BRIO online forhandlere, der hver især har mellem 50 til 250 forskellige Brio produkter på lager. Vi (min kone og jeg) har selv handlet i alle tre webshops, og vi er ganske tilfredse med deres priser, leveringstid og kundeservice.

Gå til Danmarks førende Brio forhandler – Klik her

Vidste du at…

BRIO blev grundlagt i 1884 i Sverige af kurvemageren Ivar Bengtsson og blev produceret i mange år i Osby af Ivars 3 sønner. Det er deraf navnet stammer. BR kommer fra det svenske ord BRöderna, I kommer fra Ivar og O fra Osby.

I 2006 flyttede BRIO tæt på Danmark, og man kan idag næsten skimte deres fabrik i Malmö.

 

Klassiske BRIO produkter

Nedenfor er en liste over klassiske BRIO produkter, som vi har beskæftiget os med:

Eller gå direkte til butikken via linksene nedenfor:

[display_multi store=”17″]