Ben 10 Legetøj

Ben 1o er vor børns nye helt og antihelt. Han er lige så sej som han er kikset. Se mere om ham nedenfor:

 

Dialog fra Ben 10:

Bedstefar Tennyson: At være en helt handler ikke om at vise andre at man er en helt. At være en helt handler om, at man selv ved man har gjort den rette ting.

Ben 1o: Bedstefar… Læste du lige op fra gajolpakkerne i Superbrugsen?

Bedstefar Tennyson: Mmmhh… øhh jaa!

Verdens nyeste, sejeste og mest kiksede superhelt er kommet for at blive. Han er:

Ben 10
Hvem er Ben 10? Mange voksne kender nok endnu ikke dette fænomen rigtigt, men vores vurdering er, at det er en figur, der er kommet for at blive. Ben10 er en slags superhelt – en dreng der med sit fantastiske ur – Omnitrix – kan forvandle sig til alle mulige underlige væsener, dog sjældent det han har planlagt at forvandle sig til. Ben 10 er en fantastisk figur der både minder om Superman og Han Solo.

Ben 10 er kendt fra Carton Networks hvor han optræder dagligt, og der er udover flere forskellige sæsoner også lavet 5 forskellige Ben 10 Film.

Historien om Ben 10

Den 10 årige Ben Tennyson fandt en dag på en vandretur ude i skoven et fremmedt armbånd – Omnitriksen – som var et efterladenskab fra rumvæsener, der havde besøgt jorden. Med Omnitriksen kan Ben 10 forvandle sig til forskellige rumvæsener, og i følgeskab med sin kusine Gwen og sin onkel Max bekæmper Ben 10 gang på gang al verdens – eller rettere al galaksens – ondskab!

 

Ben 10’s skaber(e)

Siden 2005 er det blevet skabt afsnit af serierne om Ben 10 på Cartoon Network, og det er desuden også blevet til to spillefilm. Der er mange forskellige kreatører bag Ben 10 her er et nogle af de vigtigste: Duncan Rouleau, Joe Casey, Joe Kelly, Steven T. Seagle, Sam Register, Mark Burton og Andy Sturmer.

Dansk Ben 10 trailer

Nedenfor kan du se en lille trailer for Ben 10 – ellers bliver Ben 10 vist dagligt på Cartoons Network på dansk.

 

Andet Ben 10

Nedenfor er en liste over andre Ben 10 fænomener, som vi har beskæftiget os med:

Det kan også være du lige skulle tage et kig på produkterne nedenfor, og se om der er noget der har interesse.

[display_multi store=”7″]