Schleich figurer

Hvis du leder efter dyr, riddere, smølfer osv. så er der en slags figurer, der overgår alle andre i kvalitet og det er Schleich. Schleich’s produkter overgår alle andre når det kommer til både design og kvalitet. Personligt har vi en bunke af Schleich dyr, men vi også valgt at droppe de originale figurer til vores drenges Le Van Toy ridderborg, og erstatte dem med Schleich riddere og drager. Nedenfor kan du finde Danmarks to førende online forhandlere af Schleich figurer.

Ridderserien er en af mine ynglings Schleich serier. Schleich riddere er simpelthen fantastiske måske kun overgået af deres egne drager og andre fantasivæsener.

 

Imidlertid er Schleich nok mest kendte for deres figurer af dyr. Dette er alt fra helt almindelige bondegårdsdyr til eksotiske dyr fra andre ender af verden som denne elefant.

Alle Schleichs figurer er produceret i stærkt samarbejde med forældre og børn, og er derfor både testet i forhold til den spænding og sjov børn forventer, og videre testet til en sikkerheds- og sundhedsstandard, som langt de fleste forældre i dag anser som en helt afgørende egenskab ved det legetøj de giver deres børn.
 

Gå direkte til Danmarks førende og billigste Schleich forhandler

 

Vidste du at Schleich …

Virksomheden Schleich har fået sit navn efter sin grundlægger Friedriech Schleich, der startede virksomheden i 1935 i Tyskland. Virksomheden blev i familiens ejerskab indtil 2006, hvor det blev opkøbt af det store britiske investering selskab HG Capital.
I mange år var deres mest berømte figurer smølferne og nuser og co., og i 1980’erne fik de også licens til at producere Muppet figurerne.
I Danmark er de mest kendte for deres fantastisk bondegårdsdyr og smølfer.

 

Schleich kategorier med egne sider

Nedenfor er en liste over de forskellige Schleich produkt som vi har beskæftiget med, og denne liste er ikke færdig fra vores side før vi har kigget på alle kategorier og de er listet nedenfor:
 

Nedenfor er lidt af de forskelllig dyr og væsener man kan finde hos Schleich: