Børnesenge

Sengen er et af børneværelsets vigtigste komponenter. Der er flere ting som vi mener, man bør tage i betragtning ved valg af børneseng. Altid sørg for at kvaliteten er i orden. Hvad vil kvalitet sige når det handler om børnesenge. For det første skal den kunne bygges uden at være vakkelvorn, og det er som regel ikke noget problem, men vær dog særlig opmærksom på dette ved metal senge, da de kan have en tendens til knirkeri. Det andet kvalitetskrav er til materialerne. Er træet behandlet på en måde så den ikke afgiver giftige stoffer. Ja man skulle tro det var i orden altid, men jeg har personligt oplevet en seng, der var lavet af trykimprægneret træ… Så helt naturligt er det åbenbart ikke.

Det næste man skal overveje er ens prisramme. Du kan købe alt fra nogle børnesenge til omkring 7-800 kroner til senge der koster 8-9.000 kroner. Jeg vil sige du kan sagtens få noget helt okay til billige penge i IKEA, men hvis du gerne vil have noget med lækkert design på din børneseng, så bliver du også nød til at betale lidt ekstra.

Nedenfor har vi anmeldt noget af det lækreste der findes af børnesenge:

Vugger til de helt små

En af de ting som vi aldrig havde til vores egne var en vugge. Og det har jeg fortrudt på det groveste. Vores børn var ikke særligt gode til at sove, og der var ikke nogen af dem, der sov igennem det første år. Jeg tænker tit om en vugge ikke kunne have hjulpet os med at slippe af med forældrenes værste dæmon – manglen på søvn! Her er der to bud på en vugge til drengen og pigen. Den lyserøde prinsesse vugge er lidt billigere end drengevuggen

Drenge vugge pris: 1.899 kr
Prinsesse vugge pris: 1.699 kr

 

Læs mere om dem her

Kili juniorseng

Denne seng er designet på baggrund af børnesengen i Lille Per. Den kan trækkes ud og derved passe til mange forskellige størrelser. Den er lavet af Sebra, der repræsenterer noget af det lækreste børnemøbels design. Den findes i væsentlig flere udgaver end dem vi har vist her.

Sengen er konstrueret i træ.

Prisen er i skrivende stund: 4.799 kroner.

Læs mere om dem her

Kombiseng Cot Tuula

Denne seng er også lavet i den klassiske tremmeseng. Den har massive ender der giver et stærkere helhedsindtryk, og en større følelse af tryghed. Overdækket er helt fantastisk, og specielt om sommeren fungerer det som en ekstra beskyttelse mod solen.

Selvom den på billedet er sat til de helt små så kan den konverteres til en juniorseng, og er sat helt op til 6 års alderen. Ydermere kan den omdannes til en sofa.  Det er en rigtig dejlig multifunktionel kombiseng, som så absolut er hver en krone værd.

Prisen er i skrivende stund: 3.999 kr.

  Læs mere om den her