Skattekisten

Som du nok har opdaget er denne hjemmeside ikke helt færdig endnu. Det bliver den nok aldrig, da arbejde med hjemmesider hele tiden udvikler sig.

På denne side vil være alt det vi ikke lige har fået kategoriseret endnu, men som vi gerne vil vise frem. I skrivende stund er det faktisk ret meget, som vi endnu ikke har fået sat i kategori, men det kommer stille og roligt 🙂

Denne her blandede kategori kommer til at dække over rigtig meget, og det er meningen at den med tiden skal udvikle sig til at blive Danmarks mest omfattende guide.

Vi har en helt række underkategorier og mange forskellige sider der relaterer sig til hinanden. Nedenfor har vi introduceret en række af de forskellige sider.

Der vil naturligvis være en masse om klassikere som Brio legetøj og andre kendte mærker, som har været populært legetøj da mor og far var børn og stadig er det idag.

På samme tid forsøger vi også at inkludere en masse nyere legetøj som for eksempel det superlækre  Bruder Legetøj og Ben 10 legetøj.

Det vil være en af de mest alsidige guider, der både fokuserer på kvalitet og om legetøjet overhovedet er morsomt at lege med.
Muligheden for at vælge legetøj på nettet giver forældre en unik mulighed for at vælge det rette, sunde og spændende legetøj istedet for at gå ned i en eller garder promoveret legetøjskæde, hvor der pænt sagt er et sted mellem 80 til 90% skrammel legetøj. Imidlertid fordrer det også at forældre er i stand til at kende de gode legetøjs webshops fra de webshops, hvor kundeservicen halter, reklamationsretten bliver set højt på og produkterne lever ikke op til de krav, som der bliver påstået i produkt beskrivelser.

 

Kun legetøjsbutikker vi selv har erfaring med

De webshops som vi har inddraget på denne side er butikker, hvor vi selv har gode erfaringer fra, og som vi mener gør Danmark til et bedre sted at købe legetøj til sine børn.

Vi er ret stolte over efterhånden at have lavet en af Danmarks mest spændende og udviklede hjemmesider om legetøj, forældreliv og pædagogik. Vi har mange forskellige sider her på Legeaben, og det går fra alt fra pusletasker og Lego ammepuder over Schleich riddere og Postmand Per legetøj til temaer som amning og bedre nattesøvn og pædagogiske råd til tumlingelegetøj og så videre.