Pusletaske


Kvinden er kendt for sin gode smag og øje for design, og det behøver ikke at stoppe efter du har fået en baby. Nu tænker vi selvfølgelig på håndtaskerne, for når du har fået en baby, så bliver den ellers så flotte og elegante håndtaske skiftet ud med en stor og uhåndterlig pusletaske. Så hvis du lige har fået en baby eller har et barn, der er yngre end 5-6 år, så læs ekstra godt efter – for nu finder du ud af, hvordan du kan få en pusletaske der er smart, praktisk og ikke mindst fantastisk flot at se på.

 

Men lad os lige vende tilbage til pusletasken som helhed, for hvad var det lige dens funktion var? En pusletaske er som navnet antyder en taske, hvor der kommer ”pusle-ting” i. At pusle betyder at pleje og passe – og det er lige præcis det du gør, når du har fået en baby – du passer, plejer og elsker din baby. Men pusletasken behøver ikke at være stor og klodset, for du kan sagtens tage de ting med, der gør at du kan pleje og passe dit barn, hvis du køber en af de smarte pusletasker til at transportere dit barns mad, bleer, klude og andre ting.

 

SE VORES KÆMPE UDVALG AF PUSLETASKER HER

Pusletasken der passer til dig og dit barn

I dag findes der rigtig mange muligheder, når du skal købe en pusletaske for første gang eller hvis du gerne vil af med den store og klodsede pusletaske, som du har i dag. For designere er gået sammen og skabt mange slags pusletasker, der både kan rumme alle de ting, som du skal have med – men hvor pusletasken samtidig er lille nok til at den er smart, og flot nok til at det kan kaldes for design.

 

pusletaskeMen inden du hopper videre og kigger på alle de forskellige pusletasker der findes, så skal du først køre en tjekliste igennem. Tjeklisten har en overordnet overskrift og den lyder: ”hvad har mit barn brug for?”. Når du har lavet en liste baseret på dette spørgsmål, så ved du lige præcis det der er vigtigst for dit barn, og så kan du også spare pladsen væk på unødvendige ting. Du får også mulighed for at vælge din perfekte pusletaske derefter, da der er mange ”lommer” og ”rum” i en pusletaske – når du ved hvad der er vigtigst at have med, når du skal ud af døren med dit barn, så kan du også købe en pusletaske der specifikt har ”lommer” og ”rum” til det, som du og dit barn skal have med ud af døren.

 

Så i stedet for at du køber en pusletaske, der er standard, så køber du en personlig pusletaske til dig og dit barn – og det sparer for plads, og dermed kan din pusletaske være meget mindre, end hvad du ellers er vant til nu.


Find og køb jeres pusletaske

Det er jeres pusletaske fordi, at det er både din smarte og flotte pusletaske, men det er også en taske der gør, at du kan pleje og passe dit barn selvom i er ude af huset. Så gå i gang med at søge efter jeres personlige og flotte pusletaske – for med den tjekliste du har lavet, så ved du lige præcis hvad tasken skal kunne, også er det bare op til dig at vælge designet og formen.

Nedenfor er der en tour du forcé af Danmarks lækreste pusletasker:

 

Pusletasker fra Bababing og Wallaboo

Jeg syntes faktisk, at disse pusletasker har et meget sødt design. Stoftaskerne fra Wallaboo ligger i omkring 450 kroner, mens Bababing taskerne koster om 6-700 kroner. Det er Min Egen Verden, der forhandler pusletaskerne nedenfor.

 

 

Link til pusletasker hos Min Egen Verden

 

 

 

[soliloquy id="939"]

F

[hozbreak]

Pusletasker fra Gaia & Ko

Disse pusletasker er lidt mere klassiske med et strejf af 70’er tema, hvilket fløjl materialerne understreger. De hører til i den mellemdyre prisklasse af pusletasker mellem 700 til 800 kroner per taske. Det er Kids World der forhandler dem.

 

 

 

Link til KidsWorlds pusletasker

 

 

 

 


[display_multi store=”9″]