Playmobil

Noget af det som jeg brugte en rigtig stor del af min barndom på var at flytte Playmobil figurer fra et sted til et andet og lege cowboy og indianere med dem. Der var mange andre serier, men det var den serie jeg elskede, og brugt time på time med at lege med.
I dag skal legetøj helst have et eller andet logo fra en eller anden Hollywood børnefilm for at være populært. Den trend har Playmobil ikke fulgt, men istedet har de fokuseret på at lave deres produkter af endnu højere kvalitet end dengang vi andre var små. Det har desværre kostet på salget at lade børnenes frie fantasi udfolde sig, men det forhindrer os ikke i stadig at anbefale Playmobil, som en fantastisk kilde til børns leg og udfoldelse af fantasi.

Nedenfor er der nogle af de mest populære produkter fra Danmarks førende Playmobil forhandler:

Nedenfor har du noget af det legetøj man kan få i den populære ridderserie med tapre riddere, buheende spøgelser, ildspydende drager og skønne ungmøer og prinsesser.

Så er der naturligvis også den populære piratserie med sørøverskibe flagende med dødningehoveder, øde øer med store skatte fyldt med guld og diamanter og gnavne en-øjede pirater med skrækindjagende krumsabler.


En relativ ny serie er fortidsserien om dinosaurere. Her bliver alle de store dinosaurere portræteret, og for at give lidt ekstra kulør på serien, så har Playmobil tilføjet forsker teams, der er rejst tilbage i tiden til kæmpernes verden.

 

Fandt du dit Playmobil legetøj?

Jeg håber, at du fandt hvad du skulle bruge eller så er der utroligt meget mere Playmobil på Playmotown som du kan finde her

Ellers så er der rigtig mange besøgende på denne side som har været interesseret i vores sider om Ben 10 legetøj og Brandmand Sam legetøj. Bare klik på forgående link for at komme til siden.