Ammepude

Ammepuder findes der efterhånden mange forskellige typer af. Du vil finde et rigtigt stort udvalg repræsenteret her, som stammer fra en række forskellige webshops. Hvis det undrer dig, at det kun er et fåtal, der er navngivet, så er det fordi vi har sat siden til at hente bestemte produkter ind fra udvalgte webshops. Det er ikke muligt for os i produktreklamerne at vise hvilke shops, der sælger hvad. Der bliver i nød til at følge de forskellige knapper og links i teksten .


Et lille barn der lige er blevet født, er et menneske i sit skrøbeligste stadie. Derfor skal der passes godt på barnet helt fra starten af – og når vi nævner starten, så mener vi fra den dag, at du finder ud af at du er gravid. Men det ved du jo allerede, nu hvor du har fået et barn, så har du jo allerede været igennem den periode, og du ved hvor vigtigt det er at passe på dig selv såvel som barnet – da du ikke kun tænker for én person, men for to nu.

 

[maxbutton id=”3″]

 

Det kan dog være svært at tænke for to hele tiden, især når du finder ud af, at der er mange ting der skal være på plads, når et lille barn skal passes og plejes – som moder er det kun naturligt, at du vil det allerbedste for din nyfødte – og derfor har vi valgt at gøre dit liv lidt nemmere. For når snakken falder på ammepuder, så er det her du skal få din viden om ammepuder – så er der lige pludselig én ting mindre, som der optræder på din meget lange liste af ting, som du skal sætte dig ind i under dit nyfødte barns opvækst.

ammepude

 

Derfor skal du købe en ammepude

En ammepude opstod på et eller andet tidspunkt i historien, da en moder samlede en halvmåne-formet pude op, og brugte den som støtte, da hendes barn skulle amme. For normalt blev disse puder brugt til at holde barnet i en siddende stilling – men det viste sig, at der er langt flere fordele, når disse puder bruges når der skal ammes.

 

cozy-fix-ammepude-sortAmmepuden gør det nemmere for dig og dit barn, når du skal amme – og da livet bliver gjort nemmere for både dig og dit barn, så kan i begge være tilpas under amningen. Ammepuder er kendt for at gøre amningen til en god og problemfri oplevelse for dig og dit barn, og langt de fleste mødre benytter i dag eller har benyttet en ammepude, da deres barn skulle ammes.

 

Du kan også bruge en ammepude til tvillinger, da der findes ammepuder i mange forskellige størrelser, farver og ikke mindst formål. Især det med formål er vigtigt at huske på, da en ammepude sagtens kan blive sat over i kategorien ”nyttigt udstyr” i forhold til de ting, som du har tænkt dig at købe – for det er ikke en ting, som kun bruges til ét bestemt formål. Dit barn kan også sidde helt tilpas på en ammepude, når dit barn skal lære at kunne sidde og samtidig kan du bruge puden som ”baby-legetøj” indtil dit barn når en vis størrelse.

 

Find din og dit barns personlige ammepude

Vi nævnte tidligere, at der var forskellige størrelser og farver på ammepuder – og det er der også i stor grad. Derfor kan du købe en ammepude, som passer helt perfekt til dig og dit barn, så bliver den også mere personlig. Fordelene er i hvert fald også klare, så en ammepude skal du bestemt have til dit barn.

 

Fossflake og Småfolk ammepude

ammepudesmåfolkDer er naturligvis mange forskellige ammepuder og i vil se rigtig mange af dem nedenfor. Men en af klassikerne i et dejligt, lækkert og effektivt er Småfolks design. Faktisk er der tale om en Fossflake ammepude, men betrækket som ses på billedet er fra Småfolk. De fleste kalder det faktisk for en Småfolks ammepude, men det er vist mest noget man kalder den. Det er noget man faktisk ikke skal  være ked af, Fossflakes ammepude er af højeste kvalitet, og den er naturligvis lavet af økologiske materialer, og så er den allergivenlig.

Fossflakes er for eksempel øko-tex certificeret, og dunene der er syntetisk behandlede gør at man kan maskinvaske ammepuden ved 60 grader, og derved holde den ren for støvmider og andre allergener.

Småfolks ammepuden kan findes ved at trykke på dette link.

 

Sebra AmmepudeSebra Ammepude

Et andet populært valg er den økologiske Sebra Ammepude. Den er fyldt ud med Krøyer kugler, og betrækket er lavet af 100 % økologiske bomuld.  Betrækket kan maskinvaskes ved maks. 40 grader.

Sebra Ammepuden har fået tilføjet små nulre flapper, som babyen kan hive fat i. For nogle børn kan dette virke beroligende.

Den ligger typisk i prislejet 250 til 270 kr.

Denne Sebra Ammepude på billedet henvender sig mest til mødre med drengebørn, men de findes i mange forskellige varianter, og de kan alle findes ved at bruge vores links.

Sebra ammepuder kan købes HER
 

 
 

Lego ammepude

LEGO ammepudeEn anden ammepude i klassisk design er den danske Lego ammepude.

Det er en af de billigste modeller på markedet, men der er faktisk rigtig mange, der vælger det danske mærke fremfor de svenske ammepuder, som der er rigtig mange af.

Via linket nedenfor kan du finde mange forskellige modeller inklusiv den, som er på billedet til højre!

Find LEGO Ammepuder her

boppy ammepudeBoppy ammepude

En af de lidt mere eksklusive ammepuder med særlig god støtte er Boppy ammepude.

Den er ekstra fast i det i forhold til andre ammepuder, og derved giver den ekstra ergonomisk støtte for moder såvel som barnet. At den er ekstra fast gør også at den fastholder faconen, og at den kan anvende som stol og en form for legemøbel, når babyen bliver lidt større.

 

Den ligger prismæssigt omkring de 600 kroner.

Gå til forhandleren her.

 

 

Baby Dan ammepude

baby-dan-ammepude-satin-stripe-hvidEndnu en klassiker hvor denne ammepude former sig efter moder og baby. Den er fyldt med små Krøyer kugler der former sig i forhold til børn og moder. Den kan både anvendes både til et enkelt barn men også til tvillinger. Hvis du venter tvillinger anbefaler vi imidlertid ammepuden som du kan finde i bunden af siden.

Gå til forhandleren her.

 

 

Rätt start ammepudeRätt Start ammepude

Navnet på denne ammepude – den rette start – er et godt udtryk for hvad denne lidt specielle gør for moder og barn ved amning. Læg mærke til den assymetriske form, som Rätt Start ammepuderne har. Den er specielt ergonomisk designet således at der er stor støtte, der hvor der er brug for det, mens der er mindre støtte bagpå. Den ligger i prisleget 400 til 500 kroner. Nedenfor kan du køre frem og tilbage på pilene for at se de forskellige modeller.

[maxbutton id=”4″]

 

[maxbutton id=”3″]

 

Special ammepuder

Nedenfor kan du se forskellige special ammepuder, som for eksempel markedets eneste kolik ammepude og  tvillinge ammepude.

 

Kolik ammepude

ng-baby-kolikpude-graVi hører selv til segmentet med et kolik barn, og det er ikke noget man ønsker for sin værste fjende. Vi kendte ikke til begrebet kolik ammepude, da vores ene søn havde kolik. Så vi har ikke førstehåndskendskab til denne kolik ammepude. Det der er centralt er, at ved denne ammepude lettes luft gennemtrængning for barnet, så smerterne i maven bliver mindre.

Denne ammepude skulle også virke for børn med øregener. Læs meget mere via linket nedenfor.

Find Kolik ammepuden her <–

Det er naturligt svært at sige, hvad der virker for jeres barn med kolik, men hvad der virkede for vores lille Vilfred var zoneterapi.

Prislejet er omkring 900 kroner for kolikammepuden.

 

Tvillinger ammepude

tvillinge-ammepudeVi har undersøgt markedet godt og grundigt, og det er ikke mange ammepuder til tvillinger, der sælges på nettet. Det er faktisk ret underligt, for hvis der er nogle der har brug for aflastning og støtte, når de ammer, så er det mødre til tvillinger. Faktisk har vi kun kunne finde en model. Til gengæld er den blevet rost til skyerne på de forskellige forums som vi har besøgt. Der er tale om den såkaldte San Diego Bebe Twins, som tidligere var kendt under navnet EZ-2-Nurse Twins. Det er den som du ser her på billedet.

Vi har kun kunne finde et sted, hvor den blev solgt online og det er her ved e-Twins.dk

Den koster i prislejet 900 til 1.000 kroner.

 

Nedenfor er der en række sider, der er relateret til denne side:

[maxbutton id=”5″]

[maxbutton id=”6″]

[maxbutton id=”7″]

[maxbutton id=”8″]

[maxbutton id=”9″]