Stofbleer – med stil

 

[display_multi store=”27″]

 

Stofbleer bruges først og fremmest barnets første måned. Og hvis du ikke ønsker at vaske hver dag, så anbefaler vi at du køber en ordentlig bunke af dem.

Hvad bruges stofbleer så til?

Mit intuitive svar er intet mindre end ALT. Det er naturligvis ikke rigtigt, men stofbleer benyttes i rigtig mange sammenhænge. Når man går rundt og vugger baby på skulderen efter mad, så hav en stofble over skulderen, når du skifter baby så kan du også bruge stofbleen som underlag, så det bliver en behagelige oplevelse, nogle bruger stofbleer som et alternativ til hagesmækker og så naturligvis til alt, der lige kommer op som snasker baby til på den ene eller anden måde.

Her er et link til et af de bedste steder på nettet, hvor man kan købe stofbleer, og nedenfor er der nogle links direkte ind til helt bestemte steder hvor man kan købe stofbleer.

 Læg lige mærke til de sidste er stofbleer med navn. Husk nu hellere køb en pakke for lidt end at vaske 30-40 gange for meget det første år af dit barns liv. Det er både billigere for dig, og det er sundere for miljøet.

Mange andre der besøgte denne side fandt vores side om ammepuder blandt andet med den populære Lego ammepude, vores guide til smarte pusletasker, siden om vikler og vores guide til valget af de rette sutter for barnet.