Schleich Dyr

Der er mange grunde til at Schleich kunne være blevet berømte, som for eksempel deres fantastiske Schleich riddere, smølfer eller nusere, men det de virkelig er blevet berømte på er deres dyr. Schleich dyr findes i dag stort set i alle hjem. De kan findes mange forskellige steder og til mange forskellige priser, men fra nye er Schleich dyr relativt pebrede, og mange af de Schleich dyr vi har erhvervet os gennem tiderne har vi fundet som genbrugsprodukter. Primært har vi fundet dem i genbrugsbutikker og på loppemarkeder, og der er der en god sjat penge at spare.

Man kan dele Schleich dyrene op i mange forskellige kategorier, og gøre det på et utal af forskellige måder, og vi har valgt at inddele dem i følgende grupper: Husdyr, eksotiske og vilde dyr og forhistoriske dyre primært dinosaurere.

[hozbreak]

Husdyr

Der findes alt fra små søde katte over et utal af køer, grise, heste og alskens andre dyr. De fleste af os kender dem fra vores egen barndom, og min erfaring med disse legedyr er, at børnene både leger med dem alene, hvor dyrene snakker og leger sammen, men også at de ofte indgår i større lege og dekorationer, måske mest markant er dette i juletiden, hvor dyrene indgår i krybbespil og nisse eller snelandskaber med gårde, lys og vat, der dækker det hele som et stort lag sne.

[hozbreak]

Eksotiske dyr

Her har vi alle dyrene som børnene kender fra Zoologisk Have, historierne og alle de dyreprogrammer, der bliver lavet i Ramasjang. Det er en god blanding af afrikanske, australske og asiatiske dyr, men hovedvægten er nok lagt på dyrene fra Afrika.

[hozbreak]

Forhistoriske dyr

Disse Schleich dyr er måske nok uddøde, men i Schleichs fortolkning er de utrolig livagtige, og ofte meget skræmmednde. Typisk er de kødædende dinosaurer gengivet med åben mund, hvor man kan se alle de nålespidse tænder stikke ud. De ser enormt drabelige ud, og min ældste søn bruger dem ofte når han  leger med sine Schleich riddere som kæmper både mod den frygtelige Schleich drage og store farlige dinosaurer på  samme tid.

 

 

Tryk her for at komme direkte til Danmarks førende Schleich forhandlers Schleich afdeling.

Hvis du endnu ikke har fået kigget på Schleich hestestald , så kan du se den her, og så er der naturligvis de fantastiske Schleich riddere sammen med Schleich Armbrystskytten.