Omnitrix – Ben 10’s utrolige ur

Enhver Ben 10 fan ved at hans forvandlingsevner stammer fra hans underlige rum ur.  Mange ved også at uret bliver kaldt Omnitrix, men kun få kender historien bag Omnitrix eller rettere Omnitrixerne, da der har eksisteret flere af disse ure.

Source: http://ben10.wikia.com/wiki/Omnitrix

 

Historien om Ben 10’s ur – Omnitrixen

Prototypen af Omnitrixen hedder i virkeligheden Omnimatrix, som i de første episoder af den første sæson var bundet til Ben 10’s håndled som et slags ur. Men som de fleste af jer ved var Omnitriksen ikke i nærheden af det et normal ur er, og omnitriksen har nogle helt anderledes og fantastiske egenskaber.


Omnitrixen blev skabt af galvaneren Azmuth, der ikke bare er en af universets mest geniale opfindere, men også en af universets mest pessimistiske skeptikere. Azmuth havde skabt Omnitrixen som et fredeligt væsen, der erstattede hans tidligere kreation masseødelæggelses våbenet Ascalon.

Omnitrixen har to formål. På den ene side skulle den fremme galaksens racers interne forståelse for hinanden gennem muligheden for at selv opleve verden gennem andre racers perspektiver. På den anden side ønskede Azmuth at genvinde kærligheden fra sin store kærlighed Xennith, der havde forladt ham da han opfandt Ascalon.

Den originale Omnitrix blev destrueret i The Final Battle for at undgå at Vilgax brugte den til at udføre sine onde hensigter. Imidlertid havde Azmuth allerede påbegyndt kreationen af en ny og bedre Omnitrix.

En side bemærkning er, at da Omnitrixens selvdestruktionsmekanisme var gået igang ønskede Azmuth ikke at standse den selv om destruktionen vil omfatte destruktionen af hele universet inklusiv ham selv, da Azmuth ikke mente universet var værd at rede. Heldigvis kom han dog på bedre tanker.

Nedenfor er en kort video som introducerer omnitrixen både som del af tegneserien som også har lagt grund til den store produktion af Ben 10 legetøj:
¨

Gennem nedenstående link kan man komme til Danmarks førende forhandler af Ben 10 legetøj.

Klik her for at gå til Danmarks førende Ben 10 forhandler