Film og serier

Der er som lavet enorm mange film og serier om Ben 10. Den første sæson gik bare under navnet ‘Ben 10’ mens de efterfølgende sæsoner fik deres særskilte navne. I den første sæson af Ben 10 finder vores helt den såkaldte Omnitrix, der er et slags ur som ikke kan tiden, derimod kan han bruge den til at forvandle sig til ti forskellige rumvæsener. Dog har han sjældent helt styr på hvilket rumvæsen, som han ender med at forvandle sig til.

Ben 10: Alien Force

Fem år efter den første serie har Ben 10 opgivet Omnitrixen, men da hans onkel Max forsvinder, tager Ben affære igen og søger endnu engang hjælp i Omnitrixen.

Se den engelske trailer nedenfor

 

Ben 10:  Ultimate Alien

I denne udgave er Omnitrixen forsvundet – vi vil ikke her afsløre, hvad der er sket med den – men blot afsløre at nu finder Ben 10 Ultimatrixen, som gør at han kan forvandle sig til 10.000 forskellige rumvæsener.

Se den engelske trailer nedenfor.

Ben 10: Omniverse

I denne sæson er Ben 10 tilbage igen, men uden hans partnere Gwen og Kevin. Til gengæld teamer han endnu engang op med sin onkel Max. I denne sæson, er der en helt ny række rumvæsener – både af den gode og den onde slags. Velkommen til et brand nyt Omniverse!

Se den engelske trailer nedenfor

Klik her for at gå til en af de få danske forhandlere af Ben 10 DVD’er

(Naturligvis med dansk tale)

Ben 10 Film

Udover disse 4 sæsoner er der også blevet lavet en række film om den fantastiske og til tider ret uheldige Ben 10. Nedenfor er der en liste over de Ben 1o film der i skrivende stund eksisterer.

  • Ben 10: Secret of the Omnitrix (2007)
  • Ben 10: Race Against Time (2007)
  • Ben 10: Alien Swarm (2009)
  • Ben 10/Generator Rex: Heroes United (2011)
  • Ben 10: Destroy All Aliens (2012)