Hvor jeg glæder mig til, at skulle holde juleaften, sammen med min lille niece.

Ikke nok med, at jeg glæder mig til at give hende den sødeste lille muldvarp bamse, som jeg nogensinde har set, så har hun også pralet ret så meget med, at hun har en fantastisk gave til mig.

 

Den gave jeg skal give hende, fandt jeg på nettet, og så snart jeg så den, så vidste jeg, at det ville være den perfekte julegave, til den mindste, og sødeste pige i min familie. Især eftersom hun elsker muldvarper, og elsker at gå på marker, og se alle de muldvarpe skud, der skyder op. Især glæder jeg mig til, at vi skal gå vores daglige ture, efter hun har fået sin gave. Hvis jeg kender hende ret, så vil hun sætte sin nye bamse i sin barnevogn, og så køre afsted, ud og så på forskellig størrelser muldvarpeskud, samt fortælle sin bamse-muldvarp alt om den, og dens familie.

 

Jeg bestilte den online, og forventer at den kommer i løbet af nogen dage. Det bliver super dejligt, at kunne forkæle hende, og se hendes smil, når hun åbner pakken med den forventning, og glæde, som hun altid får på juleaften. Jeg håber sådan, at den bamse vil følge hende overalt, i hvert fald de første par år, for hendes lille ”Muldvarpe-dille” kan jo snart være ovre, desværre.

 

Lige nu mangler jeg kun min mors gave, min fars gave, og så min søsters gave. Den vigtigste, som er til min niece er jo købt, og den mangler blot at blive leveret, hvilket jeg ser frem til. Jeg tror, og håber, at det bliver en god jul, og jeg håber virkelig også, at min søde niece vil blive glad for sin gave. Jeg vil i hvert fald mene, at en muldvarp bamse, er den mest geniale gave til små børn.

[hozbreak]

Tak  til Freja for endnu engang at have lavet et indlæg til Danmarks førende blog for legetøj online.