Roser er en af ​​de smukkeste blomster. Men de er også en af ​​de mest vanskelige at tegne på grund af sin komplicerede konstruktion. Ikke desto mindre er du i stand til at tegne dem så anses for at være noget af en bedrift. Så her er det grundlæggende, hvis du ønsker at lære at tegne en rose. Du kan alternativt tage et kig på siden om Hello Kitty Tegninger.

 

Materialer

Du vil skulle: bløde pasteller, Conte oliekridt eller trækul, tegning papir, ælt viskelæder, tørt håndklæde og fugtig vaskeklud til rengøring hænder, og vatpind, der skal anvendes til blanding.

 

Farver

Du bør forstå, at hvis du vil have din tegning til at være i farve, skal du praksis at tegne det på sort og hvidt først. Det er vigtigt, at du mestrer det i sort og hvid. Dette skyldes, at de værdier, eller hvordan lyse og mørke områder er, er langt vigtigere end hvilke farver du vil bruge. Y

Det er muligt for dig at tegne den i gule eller røde med grønne blade. Du kan også gøre det lyst, såsom pink og orange, eller gå lunefuld og lave en blå rose og lilla blade. Det hele afhænger af din smag. Ikke desto mindre er det vigtigt, at dine linjer er stærke og du har fået den rigtige skygge for dit billede til at se godt uanset farve du bruger.

Begyndelsespunktet: Hvirvlen

Skitser en hvirvel. Placer denne hvirvel omtrent hvor du vil have rosen til at være. Din hvirvel skal se ud som en-lukket cirkel, der har et overskud på enden. Prøv at gøre det curvy og elliptisk form. Tegn dette let først med dit valgte tegning materiale.

 

Udsmykning

Tilføj nogle kronblade omkring dens centrum. Prøv at holde linjerne kort, hvor de ville være at gå ned for at opfylde den efterfølgende række af kronblade. Kronblade involverer generelt C-formet og omvendt-C formede linier. C formet til den venstre side af rose og vendes til den højre side af rose.

Prøv at tegne kronblad linjer let først. Når du har tegnet linjerne, det er den tid, du ville skygge. Du kommer til at skygge ved udtværing fra linjerne. Vær forsigtig, når udtværing, så du vil ikke rive eller skabe et hul på dit papir. Efter udtværing, så styr tilbage til linjerne. Prøv at gøre dem stærke og mørke.

Oprydning

Fuldend din tegning ved omhyggeligt at blæse løst støv på det. Vær forsigtig, at du ikke at røre de mørke områder. Hvis du gør, vil det blive snavset igen. Hvis der nogensinde en ulykke som denne sker, klemme din æltet viskelæder et par gange. Hvorefter, bruge det til forsigtigt at fjerne de uønskede pletter.

For at undgå yderligere skade, ville det være bedre, hvis du trykker på og løfte snarere end gnide ligesom hvordan du ville gøre med en almindelig viskelæder. Men hvis det plamage ikke er ret ud for en linje, kan du bare gnide forsigtigt. Hver gang din ælte viskelæder bliver beskidt, bare fold det, så det beskidte del vil blive placeret inde. Blot strække og folde til et antal gange. For at du kan få en ren overflade på ingen tid.

 

Ting at huske

Som en guide kan du bruge en bog eller et billede af et maleri, der har roser i det. Gør dig bekendt med rosen struktur. Overhold kronblad figurer. Normalt er der en dukkert midterlinien af ​​et kronblad. Nogle gange kan en del af den også vender ud. Tilføj disse slags detaljer til din tegning, og du vil have en rose på ingen tid!

 

Læs mere om roser her: http://altforhaven.dk/haveplanter/roser/