Noget af det mest belastende ved at være forældre er, at man konstant skal gå rundt og rydde op efter sine børn. Det er der forskellige måder at gøre til et mindre problem. En af de helt centrale ting vi har arbejdet med er opbevaring af legetøj. Skal det stå nydeligt på reolen eller skal det proppes ned i kasser.

reol2Vores løsning til opbevaring blev lidt en mellemting. Stort set alle de møbler vi har i dag kan bruges til opbevaring af legetøj. Det er måske ikke det mest eksotiske møbler, som der er tale om, men til gengæld er de funktionelle. Med 2 unger i alderen 1 til 3 år så betyder funktionalitet bare så meget mere end æstetik og stil. Det skønne for os er ikke det der går op i en større enhed, men derimod ting der reducerer kompleksiteten i vores dagligdag. At have en bænk hvor der er indbygget et opbevaringsrum er simpelt hen bare genialt. Det som vores gamle dreng så syntes den opbevaring skal udvikle sig til er opbevaring baseret på forskellige kategorier. Det vil sige alle dyrene et sted, alt Brandmand Sam legetøj et andet sted og så fremdeles.

Vores store dreng syntes det er en fantastisk leg, og more og far syntes det letter arbejdet med at gå rundt og konstant og rydde op efter ungerne.