Wallstickers

Endnu engang kom jeg ind på min nevøs værelse. Det var nuttet, hver eneste centimeter af rummet var målt og malet, og der lå intet legetøj og flød på gulvet. Min nevøs rum var mine svigerindes drøm. Men var det også min nevøs drøm?

Dette er et klassisk problem, og noget som ofte kan irritere mig noget så voldsomt. Jeg betragter ikke mine børn som klædedukker. Min nevøs rum var mine svigerindes drøm. Men var det også min nevøs drøm? Er børn bare nogle der skal passe ind i det store billede? Nej børn har deres egne verdener, med fantasi, rod og  endnu ikke etablerede kategorier. Hvor passer wallstickers ind i dette billede. Wallstickers kommer i så mange farver og formater, at man netop ved at bruge dem, kan dyrke barnets egen verden. Er det hest og prinsesser der fylder i barnets verden eller er det drager og trolde, eller er det Cars og Spiderman. Brug disse wallstickers til at komme ind og dyrk barnets egen verden.

 

Wallstickers til børn i Danmark

Vi anbefaler I tager et kig på nogle af de stickers de har hos NetGiraffen. De har noget af de største udvalg af wallsticker i Danmark, og helt sikkert til nogle priser, der er til at overkomme. De er klart bedre i de mere kreative wallstickers, og på nuværende tidspunkt har de ikke de superkommercielle produkter.

 

Rumplakater fra Atju

atju-rumplakater-banner-300x250En af de få plakater som er helt fantastiske kommer fra den lille designer butik Atju. De sælger faktisk ikke andet end deres plakater. Plakaterne som virkelig har facineret min store dreng er dem, som viser motiver fra rummet med rumvæsener, astronaut-robot og rumskib. Det er dejlige eventyragtige plakater, der har trukket fantasien ud i rummet, og stadig holdes stilistisk så vi forældre stadig kan være med.
Plakaterne kan findes i Atjus egen webshop som vi har lagt et link til nedenfor. Stykprisen er 149 kr og de kan alle tre købes i skrivende stund for 299 kr. De kommer i størrelsen 30×40 cm, og de er trykt på 200gr silkscreen papir.

Klik her for at komme videre til Atju!

Walllstickers i udvalg

Nedenfor er der et udvalg af wallstickers fra Fenomen. En af de førende trendsættere indenfor design og indretning til børn.

En lidt anden stil finder man hos Netgiraffen, der blev kåret som årets legetøjsbutik i 2012 af Legeaben.dk.
Nedenfor er der lidt flere forskellige typer wallstickers til det nye børneværelse, som er fra forskellige forhandlere. Vi syntes efterhånden vi dækker meget bredt her, og håber meget du kan finde det, der passer til dit barns værelse:

[display_multi store=”10″]