Børn leger bedst med trælegetøj – det er både sundere og mere lærende, og i mange tilfælde holder det jo naturligvis også bedre. Hos diverse webshops på nettet kan du finde et interessant udvalg af legetøj i træ.

Plastisk legetøj er ikke charmerende, derimod er der noget autentisk over trælegetøj til børn, noget som gør dem mere kreative! Det er jo selvfølgelig vigtigt at barnet i en tidlig alder lære at bruge alle sine sanser: trælegetøj vil altid have en bestemt dumt, hvorimod plastik har en helt anden dårlig duft. Børn putter ting i munden, og trælegetøj til børn er der bedst, eftersom plastik i munden kan være skadeligt.

Mangler du nogen ideer til hvad dit barn kan lege med i materialet træ? Legetøj i træ er jo nemlig hvad vores side omhandler, vi ved en del om det og vi synes du bør kontakte os hvis du er forvirret med det store indhold.

Legetøj er vigtigere end du tror

Som nævnt lige før: skriv til os hvis du mangler ideer til trælegetøj. Sagen er den, at legetøj er vigtigere end du tror. Og her kommer trælegetøj ind i billedet. Mange børnepsykologer mener nemlig, at hvilket legetøj som dit barn leger med er med til at danne dem som person. Så hvis du forære dit barn traktor som hel lille, så vil barnet have interessen for traktorer når han eller hun bliver ældre. Så ja, trælegetøj kunne være et rigtig vigtigt redskab til dannelsen af dit barn.

Eksempler på trælegetøj som dit barn lære af:

Vi har tager et besøg forbi Babytoys.dk, som netop sælger trælegetøj til børn.

Gyngehest

gyngehest

En gyngehest, ja. Grunden til dette legetøj af træ er med til at skabe en god læring for dit barn er balancen. Balance er vigtigt for et hvert barn, og derfor kunne dette være med til at skabe en god bund for dit barns læring. Og endnu engang – dette legetøj er jo af træ. Så lad os understrege igen: man ser oftere og oftere at trælegetøj er det legetøj børn lære mest af. Vi anbefaler denne gave til barnet på 2, måske 3 år. Så her har du hvert fald et godt bud på en 3 års fødselsdagsgave.

Fødselsdagstog

fødselsdagstogDenne gave egner sig til børn i alderen 1-5 år, men da det er et trælegetøj, hvor indlæringsniveauet er lavt anbefaler vi at du vælger denne gave til barnet på de 2 år.  Man får leveret  7 vogne og så en førervogn, hvor længden alt i alt er 70cm. Det er som sagt i træ, og er derfor holdbart legetøj som barnet vil have svært ved at ødelægge.

 

Gåvogn med klodser

gåvognEndnu engang, et super lærerigt stykke trælegetøj til barnet. Denne gang kan barnet opbygge sig en bedre balance. Ved 1 års alderen skal barnet snart kunne gå selv. Der vil dette legetøj være en rigtig god idé, da de forebygger barnets balance. Træ legetøj til børn – en rigtig god fødselsdagsgave!