valg af legetøjDet kan som forældre være meget svært at købe legetøj til sit barn, og det skyldes at børn hurtigt skifter mening. Børn elsker legetøj, men de bliver bare ofte trætte af at lege med det samme hele tiden. Enten bliver det for kedeligt, ellers vokser de simpelthen fra det.

Legetøj er ikke ligefrem billigt, så det handler om at vælge det med omhu. Find noget legetøj som holder i lang tid, som ikke bliver for hurtigt kedeligt og noget de ikke vokser fra for hurtigt.

Derfor er LEGO det perfekte valg

Der er ingen tvivl om, at LEGO er det perfekte valg, når det kommer til at købe legetøj.

For det første er LEGO super sjovt og underholdene. Børn elsker det, og kan få mange timer til at gå med det om dagen. Der er masser af muligheder for at bygge nye bygninger hver dag. Det bliver derfor aldrig for ens formet og kedeligt.

LEGO er til børn i alle aldre og det betyder at du ikke skal købe legetøj så ofte. Dit barn kan uden tvivl få mange gode år til at gå med dette legetøj, dog skal du være opmærksom på at de nok vil have mere med tiden – Det er ikke ligefrem billigt heller. Endda voksne kan lege med LEGO, og der er faktisk en helt del der samler på det.

LEGO er både til piger og drenge, og det åbner op for mange muligheder som forældre. Har du både en dreng og pige, så kan du med fordel vælge LEGO. Er der noget legetøj som passer perfekt til begge køn, så må det helt klart være LEGO. Vælger du at købe en dukke til din pige, så får du nok ikke drengen til at lege med det senere. Eller omvendt, køber du en action figur til din dreng, så er det ikke sikkert din pige vil lege med den.

Hvilket LEGO Skal du vælge?

Det store spørgsmål er så, hvilket LEGO skal du vælge? Der er nemlig masser af kategorier, så det kan også være svært at vælge. Du skal selvfølgelig nok starte med at spørge dit barn, og se hvad han eller hun synes.

Men er dit barn kun nogen måneder eller år gamle, så skal du helt klart vælge LEGO DUPLO. DUPLO klodserne er større end de almindelige, og det er til helt små børn, for de har det jo lidt med at proppe alt i munden – Hvis de kan slippe afsted med det.

Har du børn på 5 år eller derover så er DUPLO nok ikke lige valget. Der er masser af muligheder og der er dog også en forskel på om det er en pige eller dreng. Der er mange kategorier som passer til begge køn. Vælger du LEGO Star Wars så er det nok mest drengene der vil finde det interessant. Vælger du LEGO friends er det nok mest til pigen, da det bliver kaldt for ”pige-kategorien”.

LEGO city er derimod en stor kategori som både piger og drenge kan lege med. Se alle LEGO City produkter her

 

Gider du ikke at købe nyt legetøj hele tiden? Så er det måske LEGO Du skal overveje. Der kommer nye sæt hvert år, og det betyder også at der er gode muligheder for en god fødselsdagsgave eller julegave.