Mit navn er Mia og jeg har fået lov til at dele en interessant opdagelse med dig
Jeg har haft rigtig svært ved at samle familien til en hyggestund, men sidste dag skete der noget meget interessant.
Min familie består af to forældre, en søster på 24 med mand og barn, mig selv på 21 med min mand og så har jeg to mindre søskende på 10 og 12 år.
Når vi en gang imellem alle mødes ved mine forældre, er det utrolig svært, for os at sætte os ned sammen og hygge. Min far har altid gang i et eller andet byggeprojekt udenfor, og mine små søskende sidder klistret fast foran computerne.
Jeg har prøvet mange ting, for at få min far og mine søskende til at sætte sig ned med os andre, så vi kan hygge som familie. Det er bare utrolig svært. Det eneste tidspunkt til lykkedes os, er når aftensmaden står på bordet, men det varer ikke længe. Det passer så alligevel ikke helt. Jeg kan godt få mine søskende med ud og spille fodbold om sommeren, men der er intet andet der kan lokke dem væk fra skærmen.
Jeg har for nyligt været ude og rejse 6 måneder og da jeg kommer hjem til dem igen, siger de hej til mig da de går ud i køkkenet for at hente et glas vand, for derefter at sætte sig ind foran computeren igen. De har ikke engang lyst til at sidde og snakke med mig 5 min, på trods af, at jeg har været væk i 6 måneder…
Jeg ved ikke om jeg havde været meget bedre, hvis jeg havde været i deres alder, men som 21 årig syntes jeg det er lidt trist, at vi ikke kan være sammen som familie. Det er faktisk kun min Mor jeg kan få lidt hyggetid med.
Sidste dag havde jeg en hyggeaftale med min mor, så jeg havde købt et puslespil som vi kunne hygge os med, mens vi kunne spise nogle småkager og drikke lidt kaffe. Vi ryder bordet, og begynder at bygge kanten på det store puslespil.
Vi har ikke engang været igang i en time, før hele familien (far + søskende) lige pludselig sidder og deltager. Det var utrolig sjovt at se. Først går de forbi og griner lidt ad os, men de kan ikke lade være med at stoppe op og skulle lægge en brik. En brik følges op ad endnu en og lige pludselig har de deltaget i to en halv time.
Det var super interessant og hyggeligt, endelig at være samlet som familie igen. Tænk at noget så simpelt som et puslespil, skulle være den magiske ingrediens der kunne samle familien.
Jeg har gjort mig en stor opdagelse og det er ikke sidste gang, jeg prøver at tage et puslespil med ud til mine forældre. Så hvis du oplever det samme som jeg, så prøv med et puslespil. Det kan være det også udretter små mirakler i din familie.