Børn i dagens Danmark, går mere og mere op i, hvordan de ser ud og hvilket tøj de har på. De sammenligner sig med andre børn og forsøger at skabe deres egen personlige stil. Det er vigtigt, at have det helt rigtige tøj, så man er med på moden. Tøjet er en måde, hvorpå børnene kan udtrykke deres egen personlighed. Next Level skaber modetøj til børn i alderen 8 til 16 år. Det er tøj til dem, der godt vil se cool ud og gå klædt i de nyeste trends.

 

Next Level tøjet er inspireret af musikkens verden og ungdomskulturer fra hele verden. Next Level tøjet er altid med på moden og opdateret efter tidens trends. Fokus er på de friske detaljer, som får tøjet til at skille sig ud og giver børnene et mere individuelt og personligt look. Next Level er særligt gode til printede T-Shirts og toppe, som laves med massere af farver og mønstre. Tøjet har en helt suveræn pasform, som sikrer at det altid sidder perfekt og aldrig er til gene for barnet. Next Level laver tøj til alle årstider og udvalget indeholder alt fra varme jakker til let sommertøj.

 

Når man køber tøj fra Next Level, så kan man altid være sikker på at kvaliteten er god. Som forælder betyder det meget, at tøjet er lavet uden skadelige stoffer. Tøjet bliver derfor lavet af et materiale, som er fri for allergifremkaldende stoffer, hvilket gør tøjet endnu mere behageligt at have på. Tøj med tryk indeholder ofte PVC, som er et hormonforstyrrende stof. Dette er dog ikke tilfældet med det miljørigtige tøj fra Next Level. Trykket på tøjet er nemlig fremstillet fuldstændig uden det skadelige PVC stof. Det er moderigtigt og miljøbevidst, så man kan altså med god samvittighed købe tøj fra Next Level til sit barn.