Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til. 

Vi elsker at være uden for, og lige nu står sommeren for døren sammen med sol og varme, hvilket vi ser meget frem til. Ud over at være fan af nyde det gode vejr, så er vi også altid klar på at lave aktiviteter udenfor – om det er til lands, til vands eller i luften er lige meget. Vi skal bare have nogle oplevelser suget til os, og hvem er de bedste at bruge tiden sammen med? Familien.

Aktiviteter på vandet: Kano, kajak, paddleboard…

Der er et hav af forskellige muligheder, hvis du gerne vil lave nogle sjove aktiviteter udenfor med familien. Når solen skinner og temperaturen stiger, er det svært ikke hoppe i den første kano eller kajak, man kommer forbi. Vandet tiltrækker os, når temperaturen stiger – og når vi så også kan være aktive imens, så er det jo win-win.

Aktiviteter som kano og kajak er mulige for hele familien – ja selv jeres lille hund kan være med. Hvis I er bange for, at hunden hopper i vandet, så kan I købe en hundetaske, hvori hunden kan være. En hundetaske kan være en stor hjælp, da I på den måde kan have lidt styr på, hvor han eller hun er henne hele tiden. Hvis I skal på paddleboard, så bliver det nok mere problematisk at have hunden med, med mindre I er klar på en udfordring og ikke mindst en tur i vandet.

Aktiviteter til lands: Gå en tur i parken, spil kroket, tag på legeplads…

En hund kan også sagtens være med til de fleste udendørsaktiviteter til lands, og hvis familien skal være samlet, så skal der selvfølgelig også være plads til jeres hund. Der findes endnu flere aktiviteter, som I kan lave til lands, end dem I kan lave til vands. Til lands handler det om at få holdt jer i gang, hygget jer sammen og have det sjovt.

Hvad er hyggeligere end et spil kroket i haven med hele familien – hvis I er nogle konkurrencemennesker, så kan I jo lave en turnering igennem hele sommeren. Den, der har vundet flest gange i løbet af sommeren, må kalde sig familiens mester.

En anden hyggelig aktivitet for de mindste er en tur på legepladsen. Tag eventuelt til en legeplads, hvor I ikke har været før. I, voksne, synes måske, at alle legepladser er ens, men for de mindste er der ingen legepladser, som er ens. Kør derfor hen til en anden legeplads med et par madpakker.

Aktiviteter i luften: Trampolin, forlystelsesparker…

Når hele familien skal kunne være med i aktiviteterne, så kan en aktivitet i luften være trampolin. Børn elsker at hoppe i trampolin – både store og små. Hvis forældrene også hopper med, bliver det endnu sjovere.

Hvis I har lidt ældre børn, så kan en aktivitet også være forlystelsesparker. I forlystelsesparkerne er der nemlig en stor chance for at komme højt op i luften. Igen er det muligt at tage sin hund med i forlystelsesparkerne, så længe hunden dog holder sig fra karrusellerne.