Tillykke. Når du læser denne artikel er det fordi du er gravid. Og det er en stor og vidunderlig ting. Og lige så meget som det er dejligt og du går en vidunderlig tid i møde som mor, så er der også nogle ting, der for mange af os kvinder kan virke noget uhensigtsmæssigt.

Gener under graviditeten

Det er langt fra alle der er hårdt ramt af kvalme og store smerter før fødslen går igang, men der er også andre der er MEGET hårdt ramt, og hvor lægen befaler en til at være sengeliggende i mange måneder i træk.

Vægtstigninger

Du har nok hørt det 1.000 gange. Det er helt naturligt at tage på under graviditeten, og jeg skal ikke belemre dig med statistikker og andre tal, som man alligevel aldrig kan bruge ved det egentlige problem ved vægtstigningen. Nemlig at det føles som en invadering af et sted, hvor rigtig mange af os kvinder har stor behov for kontrol, og det er mega svært. Pludselig kan vi ikke passe vores tøj længere, og vi buler ud hvor vi tidligere havde de former vi ville have. Mange af os æder løs fordi appetitten går amok, og vi føler at vi ikke bare har taget det på som vi skulle men meget mere. Det er bare ikke sjovt, og det eneste jeg kan sige er, at vi er rigtig mange andre kvinder der har været i samme båd.

Et par tricks

Du ved nok allerede at man kan købe gravidtøj all over the place på nettet, men en af mine problemer var, at jeg ikke kunne finde strømpebukser i store størrelser, som en gravid kunne bruge. Jeg fandt den her strømpebukser i store størrelser, som jeg normalt følger i anden sammenhæng. Jeg ved ikke hvorfor, men noget af det sværeste for mig at finde var de her strømpebukser i store størrelser.

Tilbage til det vigtige og selvom der er en masse ting, der er hårde og hormonerne banker rundt i kroppen på dig, så er det vigtigste du er blevet gravid, du skal have et barn og det er fantastisk 🙂