Der er ikke noget mere spændende end at vente det første barn sammen. Det er en tid, der er helt speciel, men som også går rigtig hurtigt. Du er kun gravid i 9 måneder, og så snart jeres lille vidunder kommer ud til jer, vil jeres liv og verden være ændret for altid. Det er en meget særlig følelse, og det er vigtigt at nyde hvert sekund af denne tid, da det så hurtigt er overstået.

Det kan være stressende at skulle tænke på alle de forskellige ting, I skal anskaffe jer, når I venter et lille barn. Der er naturligvis sådan noget som barnevogn og klapvogn, der skal skaffes, men det er faktisk ikke så vigtigt at have det hele klar, så snart babyen kommer ud. Det er vigtigt, at I bevarer roen og blot glæder jer til at møde den lille ny.

Børneværelset behøver ikke at være helt færdigt og klar endnu

Det er naturligvis vigtigt, at jeres barn med tiden får sit eget værelse. Det er med til at skabe selvstændighed og ansvarsfølelse hos barnet, men det er ikke noget, der er så nødvendigt til at starte med. Lige når jeres lille barn kommer ud, er det vigtigt at have et sted, hvor det kan sove. For mange forældre vil det være i deres eget soveværelse, da det er rart at være tæt på sit barn, der jo kommer til at vågne flere gange hver nat.

Her kan I nøjes med at anskaffe jer en vugge, som jeres barn kan ligge i i jeres soveværelse. På den måde er det hurtigt at komme til barnet, hvis det bliver ked af det i løbet af natten, ligesom I også nemmere kan tjekke, om barnet har det godt i løbet af natten.

Børneværelset kan altså vente, og det vigtigste er sådan set, at I har et sted, babyen kan sove, et sted I kan skifte ble samt noget tøj og lidt babylegetøj til den første tid sammen med babyen.

Køb noget fint og behageligt tøj til jeres baby

Det er svært at komme i tanke om noget, der er meget sødere end babytøj. Alt er så småt og fint, og det kan være fristende bare at købe det hele, når du ser det. Men det er vigtigt at huske på, at babyer i starten af deres liv vokser meget hurtigt, og derfor er det ikke den bedste idé at købe en hel masse forskelligt børnetøj. Det er langt bedre at købe lidt, men godt, så jeres baby har noget dejligt og behageligt tøj at have på.

Molo pigetøj er perfekt til den lille pige, der skal have noget flot og sødt tøj på, men som samtidig skal have en god kvalitet, der ikke irriterer den fine barnehud. Det er en rigtig god idé at købe lidt men godt tøj til jeres barn, og primært fokusere på den gode kvalitet frem for kun at købe alt det, der ser sødt ud og dermed trækker.