Uanset om du holder øje med børnene eller deres babysitter, er overvågning et fantastisk værktøj til sikkerhed i hjemmet. Disse kameraer kan monteres åbent eller skjules på boghylder, i ure og endda i bamser, hvis nødvendigt. Vi testede et par af vores favoritter for at få en bedre idé om videokvalitet, tovejs intercomfunktioner, app navigation og mere. Der er flere rigtigt gode kameraer til overvågning på markedet og uanset dit formål med at få et kamera til overvågning, bør du altid overveje nøje, hvilke funktioner netop du har brug for. Et indendørs sikkerhedskamera giver dig mulighed for at ”checke ind” i dit hjem, uanset hvor du er, med live 24/7 streaming. 1080p HD-videoen viser dig alt, hvad der foregår, dag eller nat, og nogle kameraer kan endda sender meddelelser til din smartphone, når det registrerer bevægelse.

Når du køber et kamera til hjemmeovervågning kan du med fordel tjekke om modellen er en ”plug-in” model og om den leveres med både et stativ og en vægmonteringsplade, afhængigt af hvor du vil placere det. Kamerater bør have en indbygget højttaler og mikrofon til tovejs lyd, og du skal have muligheden for at gennemse fotos af optaget aktivitet i op til flere timer efter optagelserne er sket. Hvis du ønsker kontinuerlig optagelse, tilbyder flere overvågningssystemer også disse funktioner.

Husk at dit nyerhvervede kamera også skal have nattesyn – og gerne i op til 8 meter eller mere – dette gør et givent kamera helt ideelt til børneværelset eller til at sætte i stuen, som kan have lidt længere optagelsesafstande.

Det er naturligvis et spørgsmål omkring overvågning og om dette er ok. Så længe du gør det indenfor hjemmets 4 vægge og ikke mindst oplyser de involverede partner om det, bør der ikke være de store udfordringer. Se det som et supplement og som en præventiv foranstaltning til hjemmet.