Hvis du også hører til dem, der har investeret i legetårne, gyngestativer eller lignende til haven, så skal du læse med her. For hvis du også går og er bekymret for om de små børn falder og slår sig, er der nemlig en løsning. Du kender sikkert godt de blødere underlag, som man finder på legepladser i børnehaver og lignende. Men vidste du også, at du kan købe dem til din egen have, uden det behøver at koste en formue.

De såkaldte faldfliser eller gummifliser, som du kan finde her er det perfekte underlag til legepladsen i haven. De er slidstærke, de kan tåle alt slags vind og vejr, og så slipper du ikke mindst for de mange bekymringer, der er forbundet med at have unger der leger vildt. De kan bruges som underlag under førnævnte legetårne og gyngestativer. De kan også bruges under vipper, eller du kan lave hele områder med dem, hvor børnene trygt kan lege på dem. Vandet trænger ned igennem fliserne, så du skal ikke bekymre dig om, at der kommer til at ligge vandpytter på dem, som der nogle gang gør på almindelige fliser. Du kan også lave en boldbane til streetsoccer eller basketball, hvor du kan købe specielle gummifliser til.

Gode til havebassinet eller poolen

Hvis i har et stort badebassin stående i haven om sommeren, kan det også være en god ide at placere gummifliser under og omkring bassinet. Ved at have dem under beskytter du bassinet mod spidse genstande på græsset. Ved at have den liggende omkring bassinet, har man et godt underlag at træde ud på, og man slipper for konstant have hive græs og skidt med på i vandet. Det er også derfor, der er rigtig mange, der benytter gummifliser, hvis de har en pool i haven. Modsat eksempelvis træbrædder, så bliver gummifliser nemlig ikke så glatte. De er derudover meget holdbare, og ska ikke udskiftes så tit – og man slipper naturligvis for risikoen for splinter i fødderne.