Sponseret indhold:

Der kan være mange praktiske ting, som skal ordnes når vi har børn og hverdagens længde kan være lang inden vi kan slappe af. Derfor er søvn også altafgørende for, at vi er friske og veloplagte i forhold til at kunne komme igennem dagligdagens mange gøremål. Uanset vores alder er søvn vigtig for at være velfungerende og leve et sundt liv. Er din egen og familiens søvnkonto i underskud og drømmer du om en god nattesøvn? Så læs med her og få nogle råd til at forbedre jeres søvn.

Ingen søvn er farligt for jeres helbred

Der kan være mange grunde til at vi ikke får så meget søvn, som ellers er et basalt behov for at kunne leve.  Uden den rette mængde søvn udsætter vi nemlig vores kroppe og helbred for flere sygdomme. Vi kan skære ned på sukker og mange usunde vaner, men vores søvn er noget vi bør tage alvorligt. Med for lidt søvn udsætter du dig selv for moderat hukommelse- og koncentrationsbesvær. Hjertekarsygdomme og øge risikoen for slagtilfælde findes også på listen over sygdomme, som ofte ses i forbindelse med søvnmangel. Selvom vi siger til os selv, at vi kan sove mere i weekenden eller på et andet tidspunkt, så er det vigtigt at du og din familie får den rette søvn. Søvnmangel kan nemlig ikke kun føre til flere helbredsmæssige udfordringer, men du kan også være til fare for andre i trafikken, hvis ikke du får den rigtige mængde søvn.

 

En god søvn starter i de rigtige omgivelser

Udover at tage vare på din egen trivsel, så er dit barns trivsel sikker endnu vigtigere. Hvis din familie lider af søvnmangel på grund af jeres barn, som holder jer vågen i nattetimerne, så findes der råd for det problem. Du kan forebygge problemet ved at skabe den bedste forudsætning for at dit barn sover i de rigtige omgivelser. Her er det oplagt for dig, at købe en slyngevugge til dit barn, som med garanti vil få dit barn til at falde hen og få en lang nattesøvn.Med over 20 års fokuseret produktudvikling kan du med sikkerhed få et produkt, som vil være den perfekte løsning på jeres problem og sende jeres barn i drømmeland. En slyngevugge er fleksibel og du kan sætte den op nær jeres seng, så I er tæt på jeres barn hele natten. Så kan I vugge jeres barn i søvn fra sengen og slipper for at rejse jer op og vågne midt på natten. Samtidig er slyngevuggen alsidig, hvis I er meget på farten, da den er let at transportere og kan bruges ude- og indendørs. Det giver jer mere fleksibilitet i forhold til fremtidige arrangementer og sikre, at jeres barn kan sove, uanset hvad I måtte have af planer.

Sådan kommer i som familie til at sove bedre

Hvis I gerne vil sove bedre, findes en række råd. Først og fremmest skal I først finde frem til, hvorfor I ikke får jeres daglige nattesøvn. Hvis problemet omhandler at du eller din partner snorker, og holder hele huset vågen, så findes der råd for det. Snorken er et hyppigt problem, som gør mange danske familier, som ligger vågne om natten og ikke er oplagte til dagen. Flere danskere lider af obstruktiv søvnapø, som er en lidelse der gør at luftvejene nedbrydes og vejrtrækningen kan udebliv i mere end 10 sekunder. Du kan komme af med din snorken med en undersøgelse hos tandlæger i København, hvor du kan få den rette hjælp til at komme af med din snorken. Her kan du få lavet en skræddersyet skinne, som skal i din mund, når du sover og gør din vejrtrækning fungere bedre. Det vil bidrage til at du og ikke mindst resten af din familie få en rolig nattesøvn igen. Et andet tip som kan hjælpe din families søvn er, at I kan slukke for alt elektronik mindst en time inden I skal sove. Lyset fra diverse elektroniske skærme sætter gang i vores hjerneaktivitet og holder os vågne. I stedet kan det anbefales at læse en god bog, der gør jer afslappet og giver jer en start på en god nattesøvn.