Tusindvis af børn elsker historierne om superhelte såsom Spiderman, Superman eller Batman, og nogle børn vil med sikkerhed gå igennem en periode hvor de drømmer om at kunne flyve som Batman eller blive grøn som Hulk.

Lad dit barns fantasi blomstre, og giv eventuelt gaver med superhelten som tema.

Tøj med superhelte-motiver

Børn elsker superhelte på samme måde som voksne elsker musikere eller popidoler. I den forbindelse elsker børnene også at dyrke superheltene gennem merchandise.

Er dit barn helt optaget af eksempelvis Spiderman, så vil det med sikkerhed værdsætte en trøje med edderkopmandens logo eller måske noget sengetøj, hvorpå Spiderman ses i spring. Børnetøj med Marvel-logoer er et sandt hit, og et sådant køb vil du med sikkerhed ikke fortryde.

Som regel vil interessen for en given superhelt kun vare ved i nogle måneder eller få år, så giv dit barn plads til at være den superhelt han eller hun drømmer om.

Legetøj der vækker den indre superhelt

Er dit barn tosset med superhelte, så vil alt superhelte-legetøj være af stor relevans. Her er mulighederne mange, og hvad du vælger afhænger selvfølgelig af barnets alder, motoriske kundskaber og ikke mindst personlige interesser.

Der findes et utal af forskellige LEGO-produkter, hvor superheltene er i fokus. Dit barn vil med sikkerhed elske at bygge sin egen batmobil ud af LEGO eller et rumskib der passer ind i Star Wars’ forunderlige univers.

En anden form for legetøj kunne f.eks. være rekvisitter som superheltene også bærer. Her kunne en god idé være at give en Superman-kappe, et Star Wars sværd eller måske noget helt andet. Den slags gaver vil barnet hyppigt bruge og de kan indgå i leg med vennerne.

Ved at give legetøj, som barnet kan bruge til at leve sig ind i rollen som en given superhelt, vil man med sikkerhed skabe meget glæde og få et plus i barnets bog.