Det er sundt at kede sig en gang i mellem – det gælder både børn og voksne. Alligevel kan sommerferien godt gå hen og blive en anelse kedelig, hvis der ikke sker noget spændende. Er du løbet tør for idéer til, hvad du og dine børn kan lave sammen på en varm sommerdag, så kan du med fordel læse med videre.

Tag på en legeplads

Legepladser er en glimrende måde at aktivere dine børn på, hvis de keder sig. Bor du i Odense eller omegn, så aktiver børnene på en sjov legeplads i Odense. Jernbanemuseet i Odense huser hele 2 legepladser – en inde og en ude. Her er der altså rig mulighed for sjov, leg og læring.

Besøger du en udendørs legeplads på en varm sommerdag sammen med dine børn, er det vigtigt, du husker at smøre dem ind i solcreme. En solskoldning er i hvert fald en ærgerlig måde at slutte en ellers sjov dag af på. Det er også en god idé at medbringe lidt mad og drikke.

Arrangér en picnic

Er vejret solskinsrigt, hvorfor så ikke tage på en picnic? For at arrangere en picnic skal du bruge en kurv. Heri kan du pakke drikkelse, mad og snacks såsom sandwiches, kiks, frugt og saftevand. Sidst men ikke mindst, så skal du bruge et tæppe eller to, som I kan sidde på. Nu mangler du bare at tage børnene i hånden og finde et hyggeligt sted at afholde jeres picnic.

Køl ned med en vandkamp i haven

Sommervarmen kan af og til være uudholdelig, hvilket ikke ligefrem giver lyst til at deltage i alskens aktiviteter. En løsning – der med sikkerhed vil være til stor glæde for børnene – er at arrangere en vandkamp i haven. På den måde kan I blive kølet ned og få tiden til at gå på en meget underholdende måde.