Når du har børn, er børnetøj noget, der skal købes ofte. Det bliver nemlig sjældent brugt ret længe, før det er for småt. Derfor bliver det også hurtig dyrt, hvis ikke du tænker i nogle kreative baner.

Her får du tips til, hvordan du sparer penge, når du shopper børnetøj.

Shop tøj i et outlet

I et outlet bliver der solgt tøj, der ikke fejler noget, men som til gengæld er sat rigtig meget ned, fordi det f.eks. er fra en ældre kollektion. Derfor finder du tøj i et outlet, der absolut intet fejler, men som er billigere end så meget andet tøj.

Det er en rigtig god måde at spare penge på, fordi du finder nogle rigtig gode basisting til billige penge. Shop her og find billigt tøj til baby og børn.

Outlets findes både i form af fysiske forretninger og online-butikker. Derfor er det bare at vælge den løsning, du foretrækker.

Køb børnetøj brugt af andre

I og med rigtig meget børnetøj ikke når at blive brugt særlig meget, er der også rigtig meget, der bliver solgt videre brugt. Det er muligt at lave nogle rigtig gode køb, når du køber børnetøj brugt. Det er nemlig ikke sikkert, at det er noget tøj, der fejler ret meget, men lige så snart det bliver solgt som brugt tøj, så falder det rigtig meget i pris.

Når du står med noget børnetøj, som dine børn ikke længere kan passe, er det også en god idé at sælge det videre.

Hop i en genbrug for børnetøj

Der kommer flere og flere genbrugsbutikker, som udelukkende er med børnetøj. Der findes f.eks. genbrugsbutikker, hvor det er privatpersoner, der har en stand, hvor de sælger ud af deres børns tøj. Det er også en rigtig god måde at spare nogle penge på.