Abonnementsløsninger bliver mere og mere populære i vores efterhånden travle hverdag. Der findes efterhånden abonnementsløsninger til det meste – og nu også til ting til din baby. LittleUnBox har lavet en babypakke, der hver måned byder på nye, spændende produkter til din 0-2-årige. Læs mere om LittleUnBox’ babypakker her.

Der findes efterhånden et forholdsvis stort udvalg af abonnementsløsninger, der kan hjælpe os med at spare tid i en travl hverdag.

Den stigende popularitet skyldes, at vi får mere og mere travlt med arbejde, familieliv og venner, og derfor ønsker at spare tid på de mere praktiske ting, dér hvor vi kan. Det er af samme årsag, vi oftere og oftere benytter os af rengøringshjælp og køber robotstøvsugere- og plæneklippere. Vores tid er dyrebar, og derfor skal den bruges på det, der er vigtigt.

Abonnementsløsning til nybagte forældre

Nu kan vi tilføje endnu en abonnementsløsning til den lange liste af forskellige ting, der kan fås på abonnement. Nemlig babypakker fra LittleUnBox. Babypakken indeholder en række produkter til babyer og børn fra 0-2 år, som giver dig som forælder mulighed for at prøve nogle nye ting og at forkæle din guldklump.

Boksen tilpasses dit barns alder, da der selvsagt er stor forskel på, hvad en nyfødt og en på halvandet eller to år kan. Derfor indtaster du barnets fødselsdato ved tilmelding, så LittleUnBox kan sende dig en boks med produkter, der passer præcis til dit barn. 

Prøv nye produkter

Livet som nybagte forældre kan være hårdt og udfordrende til tider. Først og fremmest er overgangen til livet med børn meget skelsættende, og de færreste kan forestille sig, hvordan det er, før de ligger med deres nyfødte i armene. 

I en verden, der bliver mere og mere digital, og hvor viden og information er frit tilgængeligt for alle med en internetforbindelse, kan det ligeledes være svært at navigere i, hvad der er rigtigt og forkert. Nettet vrimler med artikler, anmeldelser og holdninger til og om, hvad der er det bedste for børn – også for dit barn. Men i sidste ende er det heldigvis dig, der ved det bedst, når det gælder dit eget barn.

Med babypakken fra LittleUnBox behøver du ikke spekulere på at skulle ud at købe nyt legetøj eller at spilde penge på noget, der ikke bliver brugt. LittleUnBox er nemlig skabt af forældre, til forældre, så du kan være sikker på, at produkterne er afprøvede og anvendelige. 

Leveret til døren

Abonnementsløsninger er smarte, men der er ikke meget ved det, hvis du alligevel skal forbi pakkeshoppen for at hente din pakke. Og slet ikke med en nyfødt på armen. Derfor har LittleUnBox sørget for, at alle boksene bliver leveret lige til døren, så du bare skal åbne din hoveddør.

Babypakker fra LittleUnBox er et lille stykke selvforkælelse i den hårde og foranderlige tilværelse som nybagte forældre. Du vil hurtigt mærke glæden ved at åbne boksen hver måned, da det er næsten som at få en gave selv. Abonnementet er uden binding, og du kan sige det op når som helst.