De fleste søskende har det nok med at blive uvenner en gang imellem. Det er helt almindeligt og formentligt også sundt for deres sociale udvikling. Men derfor vil de fleste forældre nok alligevel nogle gange ønske, at skænderierne kunne få hold igen. For det er ikke sjovt for nogen, når børnene ikke kan enes. Særligt ikke, hvis det handler om noget så småt, som hvilke ting der er hvis. Men lige netop disse skænderier kan du hurtigt få gjort en ende på ved hjælp af navnelapper.

Hver sin ting

Noget af det, der kan få de fleste søskende til at ryge i totterne på hinanden, er, når den ene har noget, der egentlig tilhører den anden. Og i virkeligheden er det nok de færreste, der er vilde med at dele sine ejendele.

Med navnelapper kan du dog nemt inddele ting og tøj. Sådan vil der nemlig komme et fint og diskret mærke på alting. På den måde vil I altid hurtigt kunne få afklaret, når børnene ikke kan finde ud af, hvad der tilhører hvem.

Faktisk er der også andre gode grunde til at få sådan et mærke på dit barns ting. For det kan også være en hjælp, når mange børn er sammen i institutioner. På den måde vil du nemlig altid kunne afgøre, hvilke ting og hvilket tøj i glemmekassen der tilhører dit barn.

Diskrete mærker til tøj

Mange børn vil nok være sarte, når det kommer til at have noget i nakken. For det er nemt for den sarte barnehud at blive irriteret, hvis mærkerne ikke er behagelige. Det er derfor vigtigt, at du som forælder vælger diskrete og behagelige mærker at sætte i dit barns tøj. På den måde mindsker du nemlig risikoen for, at dit barn vil føle sig utilpas i sit tøj.