Hvis du har at barn, som nærmer sig folkeskolens afslutning, skal du sammen med dit barn til at overveje, hvad der skal ske efter skolen. Her vælger mange forældre og børn et år på efterskole, da der er rigtig mange fordele for barnet forbundet med at tage et helt år væk fra familien i nye rammer og med nye oplevelser.

Når du skal vælge efterskole sammen med dit barn, har I mange valgmuligheder. Der findes efterskoler, som henvender sig til alle tænkelige former for interesser, og som har fokus på hver deres specielle område.

Hvis du gerne vil give dit barn en oplevelse for livet på en efterskole, som har begejstring for livet i fokus, og som arbejder ud fra solide kristne værdier, er en kristen efterskole naturligvis det rette valg for dit barn.

I kan eksempelvis vælge Sædding Efterskole, som er en kristen efterskole i Jylland. Besøg dem her og læs mere om de mange muligheder, dit barn vil få under et år på en kristen efterskole.

Mange muligheder

Under et år på Sædding Efterskole vil dit barn for alvor blive introduceret til livet og dets mange muligheder. Her er rejser, skiferier og forskellige sportsaktiviteter nogle af de mange muligheder, som dit barn har mulighed for at melde sig til.

Alt dette kommer til at foregå under nogle sjove rammer, hvor det gode sociale samvær altid vil være i centrum. På Sædding Efterskole er netop det sociale aspekt af efterskolelivet en vigtig del af dagligdagen, og du kan derfor være sikker på, at dit barn vil forlade Sædding Efterskole med nye sociale kompetencer samt venner for livet.

På Sædding Efterskole har dit barn mulighed for at vælge mellem en række forskellige valgfag og profilfag, hvor der bl.a. kan vælges mellem sport, musik, kunst, Jesus og meget andet.