Der er ingen tvivl om, at du har brug for nogle flere ting i din taske, når du har din baby med på farten. Det er noget andet, end når du udelukkende skal tænke på dig selv. Men hvad har du egentlig brug for, så det bliver nemt for både dig og din baby at være rundt omkring?

 

Find en rummelig taske

 

Det er som sagt ikke til at undgå, at du har brug for mange forskellige ting og sager, når du er på farten med din baby. Derfor har du også brug for en god og rummelig taske. Det er en fordel med en taske, der har flere forskellige rum. På den måde har du en chance for at holde system i dine ting. Desuden er det vigtigt, at det er en taske, der sidder godt på din skulder eller ryg, så du ikke får ondt af at bære rundt på alle dine ting.

 

Hav ekstra tøj og sutter med

 

Det er aldrig til at vide, hvornår der er noget tøj, der bliver vådt eller beskidt. Derfor er det en rigtig god idé at have ekstra tøj med altid. Det gælder f.eks. ekstra strømper, en bodystocking, hue, en trøje el.lign. Det handler om at være forberedt på eventuelle uheld.

 

Derudover bliver sutter nemt væk, så det er aldrig nogen dårlig idé med et par ekstra MAM sutter.

 

Forbered dig på bleskift

 

Det er ikke til at undgå bleskift, når du er på farten. Rigtig mange steder er der mulighed for at skifte, men der er alligevel nogle ting, der er rigtig gode at have med. Det gælder f.eks. renseservietter, bleer, creme, et håndklæde el.lign.

 

På samme måde er der rigtig mange praktiske ting, der er gode at have med rundt, så du er forberedt med større og mindre uheld.