Som nybagt mor kan det være svært, at gøre noget ud af sig selv. Tiden er knap, og ens fokus er et andet sted. Men lader man stå til for længe, vil man også opleve, at kroppen og huden ændre sig. Derfor er det vigtigt, at man forsøger, at pleje sig selv løbende. I dette indlæg kan du læse om, hvordan du bliver den bedste version af dig.

Spis sundere

De ting som vi spiser, har en overraskende stor betydning, for hvordan vores hud ser ud. Derfor er det også vigtigt, at man spiser sundt, hvis man vil undgå, at blive rynket og grå, at se på. Derudover skal man også huske, hvor vigtig kosten er, for ens vægt. Efter en graviditet er det jo helt naturligt, at man skal af med noget overskydende vægt. Men for, at kunne komme det, bliver man også nødt til, at komme i kalorieunderskud. Hvis man spiser slik, chips, og chokolade, er det svært, at komme til, at ligge i kalorieunderskud.

Hvis man sætter sig nogle mål, kan man jo give sig selv belønninger. Det vil sige når man har tabt, ens ekstra graviditetsvægt kan man tage ind til klinik Cerix, og få fjernelse af stækmærker. Eller hvad man nu, måtte drømme om.

Dette er en god måde, at motivere sig selv til, at spise sundere. Man skal også huske, at det man spiser, påvirker den modermælk som man giver videre. Derfor er der også stort fokus på, at man skal spise anti inflammatoriske fødevarer.

Hold dig i gang

Det lyder meget simpelt, men det kan være svært, at holde motivationen oppe. Det er vigtigt, at man efter graviditeten holder kroppen i gang. Kroppen bliver sundere, hjernen bliver skarpere, huden bliver mere levende. Der er rigtig mange gode grunde til, at man skal sørge for, at dyrke motion efter ens graviditet.

En ting er, at det hjælper en med, at smide de ekstra kilo. Men det er også vigtigt, at man holder kroppen sund, hvis man ønsker flere børn. Man skal huske, at det ikke er en selvfølge, at få sunde og raske børn. Mange mennesker bruger Ægdonation hos Danfert, fordi de ikke selv, har mulighed for, at få børn. Derfor er det vigtigt, at man gør for kroppen, hvad der er bedst muligt.

Lige efter graviditeten, skal man selvfølgelig ikke gå ud, og dyrke hardcore motion. Man kan starte med, at gå nogle ture. Man er formentlig blevet tilknyttet en mødre gruppe, så man kan starte med, at lave faste aftaler med disse. Derudover kommer der jo også helt automatisk babysvømning, og andre aktiviteter. Men for at smide de ekstra kilo, som man har taget på under graviditeten, er man nødt til, at holde kroppen i gang. Dette er nemlig med til, at man komme i det nødvendige kalorieunderskud.

En anden for del ved, at dyrke motion er, at man sætter gang i blodkarrene. Dette hjælper til, at man får en øget glød, og ser friskere ud i huden. Her er det jo vigtigt, at huske på, at et ansigt er det, som først bliver lagt mærke til, hos andre mennesker. En hud med glød, vil derfor signalere, at man er velplejet.

Plej din hud

En anden vigtigt ting for, at man ser strålende og velplejet ud er, at man plejer den ordentligt. Inde på Quinde, kan man læse masser af tips og trick til, hvordan man plejer sin krop. Men for at opnå en strålende hud, er det vigtigt, at man passer og plejer den.

Man skal hver morgen og aften sørge for, at rense sin hud. Dette hjælper til, at fjerne snavs og urenheder, som er opstået i løbet af dagen. Dette gør, at en porre bliver rene, og man mindsker risikoen for, at der opstår bumser og urenheder i ansigtet. Derudover bør man 2-3 gange om ugen sørge for, at eksfoliere sin ud. Dette fjerner både døde hudceller, og sætter gang i de små blødkar. Man vil derfor opleve, at man får glød i ansigtet. Dette er noget af det, som mange brænder efter, især her i vintermånederne. Herefter er det vigtigt, at man sørger for, at give huden masser af fugt. Brug derfor en creme der hjælper med, at tilføre fugt til huden.