De fleste børn har meget lang sommerferie, hvor de færreste forældre har mere end 2-3 uger sommerferie. Derfor er det vigtigt, at man får det bedste ud af den kvalitetstid man har sammen. Derfor skal man udnytte sommerferien. Derfor giver vi her tips til, hvad man kan lave med de små, så det bliver de bedste uger denne sommer. Man skal dog også lige få ordnet det praktiske i ferien. Men ellers kan man tage ud og spise lidt lækkert på en restaurant. Man kan også tage turen ned igennem Europa, og prøve nogle forlystelser i Tyskland og hoppe i poolen i Italien.

Bestil børnetøj fra stranden

Nu når sommeren er ved at nærme sig og temperaturerne stiger, så vil de fleste hellere nyde vejret, udenfor ved at tage på stranden, og bade eller ved at få sol på en café i byen med en café latte eller en drink. Børnene vil også helst være udenfor og lege evt. på stranden eller spille bold elle sjippe på villavejen. I stedet for at man skal bruge tiden på, at gå rundt i butikkerne og lede efter noget tøj til børnene i butikkerne, så kan passe, og som de gerne vil gå i. Derfor er det meget nemmere at ligge på stranden som voksen og sole sig, alt i mens ens børn kan se på hvad der er af tøj online og vælge hvad de vil have, hvis der er noget der er interessant, så kan det bestilles, så det er hjemme hos forældre 1-2 dage efter.

Tøjet kan dernæst prøves derhjemme i stuen foran et spejl med resten af garderoben og så hurtig returneres, hvis det ikke er den rette størrelse, eller den ikke ser så godt ud alligevel. På den måde kan man som forældre nyde sommerferien sammen uden der skabes kaos ved at prøve tøj i mange forretninger. Derfor kan du som forældrene købe dine børns tøj hos House Of Kids på stranden

 

Ciao Italia

Når I skal på ferie, så kan I med fordel låne eller leje et sommerhus af venner eller via et sommerhus udlejningsbureau.  I kan leje et sommerhus ved vandet. Her kan børnene lege oppe i sandklitterne eller børnene kan leje i vandet og bade. Man kan også vælge at rejse sydpå i Europa. Her er der mange destinationer, man kan tage til. En af mulighederne er at tage til Italien. Der er mange børnefamilier der tager til Italien om sommeren. I kan pakke bilen og tage turen ned igennem Europa, der kan i tage nogle stops ned i gennem i Europa, I kan stoppe i en af de mange forlystelsesparker i Tyskland, og prøve nogle af de sjove forlystelser for både børn og voksne, her kan de både prøve de helt vilde og I kan prøve de mere stille og rolige hvor alle kan være med. Hvis I alligevel skal på ferie, så kan lige så godt købe slik og sodavand til turen ved grænsen.

 

Lille nyt familiemedlem med hale

Det bedste at give sine børn er et kæledyr er, at børn lærer rigtig meget omkring, hvordan det er at have ansvar og omsorg for andre ved at have et kæledyr. Det ender for det meste med at forældrene kommer til at passe kæledyret i sidste ende. Der er mange kæledyr man kan have, men det kæledyr flest har er hunden som hurtigt bliver en del af familien. Hvis man skal have en hund, så er det vigtigt, at man tager nogle uger ud af kalenderen, til at passe hvalpen, da den har brug for meget omsorg i lige som en baby. Det er dog vigtigt, at man får købt det rigtige foder til hvalpen, hvor mange får købt hundefoder, hvor det bedste at give en hund er hvalpefoder. Normalt hundefoder og hvalpefoder kan købes på Gilpa.dk.

 

Far skal også have det godt

Når man laver så mange arrangementer med børnene i sommerferie, så er det også helt okay at forkæle sig selv lidt som far. Det kan være et hårdt job, så derfor er der brug for forkælelse. Det kan man gøre på flere forskellige måder, men hvis man gerne vil gøre noget ved sit ydre, så kan man tage den nemme løsning at købe ens yndlingsparfumer. Der kan man blive ved med at dufte rigtig godt, man kan også pleje sit skæg, hvis man har en del af det. Hertil kan man købe skægshampoo og skægolie. Man kan også forkæle sig selv med flotte barberkoste hos made4men.dk

Tak for at du læste med. Jeg håber artiklen har været med til at inspirerer dig til, hvad I kan bruge jeres sommerferie på og forkæle jer selv.