Spiderman Legetøj

 [display_multi store=”20″]

Spiderman er i dag en af hele verdens største superhelte. Det var specielt efter de såkaldte Spiderman film, at Spiderman fik sit europæiske gennembrud. Spiderman havde i mange år været et kæmpefænomen i USA, men i Danmark og resten af Europa var han mere et kultfænomen.

Da Spiderman kom til Danmark fik han først et dansk navn Edderkoppemanden, og senere blev det forkortet til Edderkoppen. Det er først i de senere år, at han igen har fået det engelske navn igen – Spiderman – men det virker som om det virkelig er slået igennem og Spiderman legetøj er der på enhver lille drengs hylde med legetøj.

 

Historien om Spiderman

Spiderman har som de fleste andre superhelte en hemmelig identitet. Spiderman hedder i virkeligheden Peter Parker, og han studerer biokemi, og han er altid flad. Peter Parker tjener lidt ekstra ved at arbejde for Daily Bugle, hvor han tager billeder af Spiderman for at tjene til dagen og vejen.

Peter Parker har ikke altid haft superkræfter. Nej før i tiden var han lidt af en svagelig nørd, der holdt sig meget for sig selv, og mest af alt interesserede sig for naturvidenskab. En dag sneg han sig med på en ekskursion, hvor der blev eksperimenteret med radioaktive stråler. Ved et uheld blev en edderkop ramt af de radioaktive stråler, og i dens døende øjeblik landede den på Peter Parkers hånd, som den satte tænderne. Ved dette møde fik Peter Parker overført nogle af Edderkoppens kræfter. Med tiden fik Peter Parker styr over disse kræfter og han udviklede sig til den fantastiske Spiderman.

Spiderman har i flere episoder spillet sammen med mange andre superhelte som De Fantastiske Fire, Wolverine, Catwoman, Daredevil, Hulk og faktisk også superhelte fra en helt anden verden nemlig DC Comics som Batman og Superman.