Dukkehus

 

“Kom så ned”, råber moderen nede fra køkkenet i det gamle dukkehus. “Der er mad nu!” Pigen finder dukkebørnene på første sal i det gamle dukkehus, og hun vipper dem fra side til side mens pigen også imiterer en samtale, som de to frække døtre har, og som på ingen måde har nogle intentioner om at komme ned og spise…

Pigernes evne til at fordybe sig og lege med dukkehusene, og der lade fantasien få frit løb er en unik mulighed. Det kræver det rigtige rum dvs. dukkehuse men også noget indhold som for eksempel dukkemøbler og dukker.  Klik her for at læse mere om dukker. Der findes i øvrigt lige så mange forskellige dukker og dukkehuse som der findes temperamenter og politisk holdninger. Hvilket der er det rigtige kan i høj grad være meget forskelligt fra familie til familie, og vores erfaring netop med dukkehuse og dukker er, at grundlaget for beslutningen af hvilket et der vælges kun i mindre grad er relateret til økonomien, men andre mere holdningsmæssige grundlag.

[hozbreak]

Le Toy Van Dukkehus

le toy van dukkehusEt af de smukkere dukkehuse er som altid fra det franske legetøjsfirma Le Toy Van. Det er ideelt for pigen på 3 år plus. Der medfølger flere forskellige møbler, som kan ses via dette link.

Prisen er skrivende stund: 849 kroner

Målene er:

Dybde: 35 cm

Højde: 42,5 cm

Bredde: 44 cm

 

Du kan finde den ved SundLeg via dette link