Jeg kom til at ødelægge en af mine elskede perleplader, for ikke så lang tid, og gik straks i gang, med en søgning på nettet, efter en ny.

Efter ikke så lang tid, kom jeg ind på en side, som havde de sjoveste perleplader, jeg har set. Der var en katte-plade, en elefant-plade, en pige-plade og en hunde-plade. Jeg bestilte straks dem alle sammen, eftersom de var så søde og sjove. Samtidig tror jeg, at min niece, som elsker at lave perler hjemme hos mig, vil elske dem.

Jeg elsker, at hvor man havde runde, firkantet, hjerter og stjerner da jeg startede med at lave plader, har man nu alle former for perler, og alle former for plader, hvilket er ret fedt at tænke på.

Tænk bare om 10 år? Har vi så tre-dimensionelle perleplader, hvor man kan lægge perler på, med tankens kraft?

 

Mønstre i perleplader

For at være ærlig, så elsker jeg at lægge perler. Det er så sjovt, at lave en form af noget, og få det til at ligne noget helt andet. Jeg lavede engang, på en stjerne-plade, noget der mere lignede en diskokugle. Dog var den jo ikke rund. Jeg kan også huske, at jeg prøvede at skrive ting, som ”Hej”, ”Mor” og ”Velkommen” midt i hjertepladerne, så man kunne få et flot hjerte, med tekst. Det blev dog ikke altid særlig flot, og det var kun de færreste gange, man kunne se der faktisk stod noget, men det var sjovt, og hyggeligt, at lege, og være kreativ, på en stille og rolig måde.

Det er også derfor jeg glæder mig til mine nye perleplader kommer. Jeg glæder mig til at se, hvad man kan finde på at lave ud af en kat f.eks. Måske kan man lave en tiger ud af det, eller en leopard?

Jeg glæder mig i hvert fald til at de kommer, og til at jeg skal hygge med min niece, med dem.

Hvis du hellere vil læse om puslespil så kig her.