Fitness for mødre uden tid

Mødre har en hård tid. Det er ikke altid en dans på roser at have børn. Mor er som regel kokken i hjemmet, børnenes taxachauffør, farens elsker, barnets lærer, dommer og listen over roller og jobs har nærmest ingen ende. Mor ved hvordan man får alt gjort for alle sine kære, men i dette altruistiske projekt er der sjældent plads til at tage sig af sig selv. Der er ingen tvivl om, at det er svært og et stort problem, og at børn holder deres forældre på farten, det er derfor svært at gøre de ting, som man gerne vil gøre.

 

[blockquote type=”blockquote_quotes” align=”left”]Faktisk find din kuglepen og din kalender og find tiden lige nu.[/blockquote]Moderen kan altid klemme en tandlægetid ind i sidste minut for lille Rosa. Super mor kan altid finde tid til at gøre, hvad der skal gøres for at skabe et lykkeligt hjem for hele familien. Skoletid, afleveringer  og efter skole aktiviteter kombineret med husholdningen og et fuldtidsjob tillader ikke rigtig noget tid til motion. Det er ikke længere bare en undskyldning, men en virkelighed for rigtig mange danske mødre. Men hvis man bare lader stå til, så ved vi jo godt hvordan det går!

løbende morAt tage sig af sig selv med masser af hvile og motion skal bare være en af ​​de få ting, som du skal kunne markere på kalenderen, at du SKAL gøre. Faktisk find din kuglepen og din kalender og find tiden lige nu. Markér i din kalender eller på den whiteboard din “mig-tid”. Derefter bestem hvad din mig tid skal være ud, skal du ud og spiller tennis med en af ​​dine veninder, tage i Fitness Center eller bare gå en lang tur. ”I morgen” eller ”næste måned” er ikke relevante ord, der har nogen betydning for mødre, der ønsker at gøre noget godt for deres børn, det samme bør gælde for dig, og hvad du ønsker at gøre.

 

Varier din konditions tidsplan for at inkludere løbeture, tenniskampe med veninder og ridning med din mand. Vær kreativ i planlægningen af ​​din kommende uge. Hvis du ved, at på mandag skal du hente din datter fra skole på 3:00, mens din søn kommer ud  2:30, så gør korrekt brug af din tid og smid dine Nike sko i en sportstaske og gå eller løb en tur i ventetiden. Hvis din datter går til håndbold i den anden ende af byen, så tag din badedragt og brug den lokale svømmehal til at svømme omgange.

 

Det vigtigste for dig at huske er, at netop fordi du er en mor, kan du drage fordel af en 30-minutters øvelse for dine børn og bare komme ud at træne lidt. Vær klar til at benytte de frirum og lær at forvente det uventede og sørge for at bruge den tid fornuftigt, som ellers bare vil blive spildt. Hvis den fødselsdagsfest, din søn er til, viser sig at ende senere end antaget, så tag chancen for at gå én eller to gange rundt om blokken. Når du så kommer tilbage vil du have afhjulpet noget af din dårlige samvittighed, og nu er din søn klar til at tage af sted med dig..

 

Det centrale er, at udnytte den tid, som man ikke umiddelbart tænker over man bruger på ingenting, og så inddrage den til muligheden for at holde sig i form.


LegeAben anbefaler:


Hvis du fandt denne artikel interessant, så vil jeg anbefale dig at læse denne artikel om valg af pusletaske, vores side om ammepuder blandt andet med den populære Boppy ammepude og siden stofbleer.