Baby Alarmer: En mors bedste ven

Denne side byder på moderens bedste ven: Baby alarmen. Men lad dig ikke forblinde – en baby alarm kan også være din værste fjende, hvis den ikke virker som den skal og du i pendulfart skal ture frem og tilbage i de få øjeblikke, som du havde til at checke din mails og Facebook opdateringer.
At få en god baby alarm er vigtigt, og de kommer ikke gratis! Vi troede personligt ikke på det kunne være så vigtigt… Det resulterede i at vi nu har været igennem 3 sæt baby alarmer og endt ved dem, som vi i starten syntes var for dyre, og derfor ikke købte til at starte med!
[display_multi store=”14″]

Gravide mødre passer på sig selv under svangerskabet vel vidende, at alt, hvad de kommer ud for vil påvirke den lille baby, der vokser inde i dem. Den gravide tager utrolig mange forholdsregler for at undgå alt, der er til skade for barnet. En del af det ville være at vælge den rette ernæring og aktiviteter for at sikre barnets sikkerhed. Moderen elsker allerede det ufødte barn.

 

Efter ni lange måneders venten, så bliver en baby født ind i denne verden. Når mor og far bliver konfronteret med barnets skrøbelighed antændes forældrenes beskyttende natur. Enhver forælder vil gøre alt for sit lille spædbarn og ville for alt i verden ikke lade noget skade den nyfødte. Moderen ønsker at holde øje med sit barn 24/7. Der er imidlertid en række forskellige roller at en forælder skal udføre efter den lille er kommet til verden. Moderen skal dele sin tid og på samme tid tage sig af barnet og opfylde hendes ansvar til andre familiemedlemmer, specielt hvis der er brødre og/eller søstre.

 

En mor har mange ting at gøre i huset, samtidig med at hun skal være sikker på, at barnets trivsel og deres ægtemænds tilfredshed opretholdes. At holde øje med barnet døgnet rundt er simpelthen en umulig bedrift. I dag har den vidunderlige teknologi bidraget meget til komforten af ​​menneskeheden. Og mødre (og fædre) er i den virkelig velsignede situation at have babyalarmer i deres støtte, som ville lette deres byrde.

 

noricon-babyvagt-neonate-bc-5000Hvad er babyalarmer

Babyalarmer er sådan set bare et stykke teknologisk udstyr, men som fungerer som en pseudo mor, der har et øje eller øre på vagt mens barnet sover. Babyalarmer har en radiosender, der sender et FM (Frekvensmoduleret) signal oftest mellem intervallerne i 48.830 til 48.890 MHz. De to babyalarm enheder har to komponenter, senderen og modtageren. Senderen eller baby enheden bliver placeret 8-10 centimeter fra barnet eller tættere på, hvis det er muligt.

 

Lyde fra barnet bliver samlet op og et signal sendes derefter til modtageren. På den anden side er der modtagerenheden, der transporteres rundt i huset eller står et eller andet sted, der er tilgængelig for moderen eller hvem det nu er udpeget til at holde vagt af barnet, netop i den situation. Sædvanligvis er modtageren tilsluttet en stikkontakt fra sin stationære stilling, mens senderen er batteridrevet, idet den skal kunne bringes overalt.

 

Hvad skal en babyalarm kunne?

Babyalarmer skal generelt hjælpe mødre med at overvåge barnet uden at blive hængende i synsafstand af babyen hele dagen. Babyalarmen muliggør derfor tid, således at mødre stand til at gøre hvad der skal gøres omkring huset og derved få ordnet en masse. Fra det tidspunkt babyalarmer første gang så dagens lys, har utallige nyskabelser fundet sted indenfor alarmer til babyer.

 

motorola-babyalarm-mbp33En række baby alarmer er ikke bare lytteenheder med audio auditive signaler som kun kan blive hørt, men efterhånden findes der babyalarmer som kan afspile musik og melodier for barnet uden at moderren behøves at gå ud til barnevognen. I dag er babyalarmer ikke længere blot en simpel elektrisk anordning til at registrere, når barnet græder, men de nyere modeller tilbyder en række muligheder for at undersøge barnets velbefindende.

 

Nogle af topmodellerne af ​​babyalarmer har sensorer placeret under barnets madras, hvilke registrerer selv den mest subtile bevægelse, herunder barnets vejrtrækning. Når der ikke registreres bevægelse for en spændvidde på 20 sekunder eller hvis vejrtrækningen er under det lægeligt anbefalte, udløses en alarm som moderen og faderen ikke kan undgå at høre.

 

Babyalarmer viser sig at være virkelig nyttige i at opfange livstruende tilstande. Uanset typen mødre vælger at få, så vil en babyalarm bidrage enormt til at gøre moders liv lettere.

Babyalarmer er så absolut mors bedste ven.

Vi vil anbefale dig at kaste et blik på følgende sider: Pusletaske siden som omhandler den mor, der ikke er bange for stadig at være smart og sexet, når hun går ud. Siden om sutter , hvor du kan finde de forskellige typer sutter, der er på markedet, og nogle links til nogle af de bedste forhandlere på nettet.