Da jeg var mindre, måtte jeg ikke selv få hul i øret. Jeg kan huske hvor meget jeg hadede mine forældre for det, nu når alle mine venner fra børnehaven, og i skolen havde fået det lavet. Jeg tiggede og plagede, og kom tit til at tude inde på værelset, fordi alt mine forældre havde at sige til sagen var et stort, og rungende, NEJ!

 

Øreklistermærker et alternativ øreringe

Jeg kom i tanke om dette, fordi jeg i dag kom til at se nogen øreklistermærker, som skal forstille snyde-øreringe, på en legetøjshjemmeside. De så ret så søde ud, og kunne sagtens gå for, at være nogen flade øreringe, og derfor bestilte jeg dem med det samme. Jeg ville ikke have, at min niece skal opleve det samme, og eftersom jeg kender hendes forældre, ved jeg, at det ville ende med nogenlunde samme scenarie.
Jeg glæder mig nu til, at de kommer, og til at give hendes forældre dem, så de kan bestemme, hvornår hun skal have dem. Jeg ved dog, at hun med garanti vil elske dem, og ikke komme til at hade sine forældre, eftersom der nu findes denne løsning. Den er ikke helt det samme som ægte huller i ørerne, men efter min mening er dette meget smartere. Ikke nok med, at man slipper for, at ødelægge mange af de nerver der sidder i ørerne, så slipper man også for betændelse, rensning, og smerte. I stedet bruger man små øreklistermærker, hvilket virkelig er smart.

Jeg ville lidt ønske, at jeg havde fået sådan nogen, da jeg var lille. Det kunne have sparet mine forældre for mange skænderier.

De er små, søde, skinnende, og nogen af dem er med blomster på. Jeg tror ikke, at der findes et meget bedre alternativ end dem, til huller i ørerne.

Hun kan så altid få huller, når hun bliver ældre, det kan ingen standse hende i, men for nu, så ser jeg ingen bedre løsning.

Hvis du er mere til klistermærker på væggene, så kan du kigge mere på denne side om wallstickers.