Jeg kom lige i tanke om, at jeg plejede at have en Mandalas-bog, da jeg var mindre. Min mor gav den altid til mig, når jeg var syg, og så kunne jeg hygge mig med den i timevis. Det var altid så hyggeligt og afslappende, at male mønstre, og få hvidt og sort til at være farverigt.

Det var også med til, at lede mine tanker væk fra, hvor dårligt jeg havde det, og at jeg var syg, samt at jeg ikke havde noget TV at kigge på.

Jeg ved ikke helt hvad det var med dem, men det var bare rigtig hyggeligt, at farve, og det at der var så mange forskellige mønstre, som man kunne male, det gjorde det endnu bedre. Især fordi man bare kunne vælge den man havde lyst til at tegne på.

Jeg sad og søgte på nettet i går, og kom ind på en side til børn, hvor man kunne købe mini-mandalas bøger, og jeg bestilte to. Jeg er godt klar over, at det er til børn, men jeg bestilte rent faktisk disse to til mig selv. Jeg har efterhånden travlt med alt for meget, og derfor er det jo godt de er mini, da man så ikke behøver at bruge helt så meget tid, som på de store.

Jeg tror også, at det er derfor, nogen forældre vælger at købe dem til børn. Fordi de ikke er helt så store, at de er uoverskuelige, men de er stadigvæk sjove, hyggelige, og afstressende. Man skal jo også bruge sin fantasi, for at gøre det sjovt at tegne i de forskellige bøger.

De er faktisk også ret søde, sådanne mini mandala’er. Man kan tage dem med overalt, og jeg kan forstille mig, at hvis man købte dem til børn, kunne de komme med i børnehaven, skolen, til et kedeligt bryllup, eller en kedelig familiefest. Så har de næsten altid noget at hygge sig med.

Find fede wallstickers her!