Jeg søgte lidt på nettet, for ikke særlig lang tid siden, og kom ligepludselig forbi en side, som solgte meget legetøj. Jeg surfede lidt rundt, og fandt efter lidt tid en såkalt ”Luksus Flip-flapper” pakke, hvilket var mildt sagt genialt.

Jeg kan huske, at da jeg gik i folkeskolen, så brugte jeg en del tid på, at lave en hel masse flip-flappere, om alt muligt. Det kunne være alt fra, at folk ville blive rige i fremtiden, til at de var prinsesser. Det var altid ret så sjovt, at lege med dem, lave dem, og bare generelt have dem, så man altid kunne tage dem op, og lege med dem.

luksus flip flapperJeg tjekkede derfor lidt mere omkring disse luksus flip-flappere, og så, at i stedet for små statements, var der små tegninger, som man selv kunne tage på. Dette vil jeg også kalde ret så genialt. Jeg overvejer selv ret kraftigt, at købe disse flip-flappere, eftersom de virkelig sætter en tilbage, til et sted som man enten hadede, eller elskede. Selvom de nok mest er til børn, så tror jeg også sagtens, at de kan bruges til ældre borgere, og alt i alt, så er det bare genialt.

Jeg kan virkelig godt lide hele idéen med dette produkt. Minderne begyndte faktisk at komme frem, da jeg så det, både gode og dårlige, og derfor mener jeg virkelig også, at det er genialt. Man tager noget gammelt, og laver det om til noget nyt. Det er gjort mange gange før, selvfølgelig er det det, men jeg har aldrig nogensinde tænkt på, at flip-flappere ville blive lavet nyere.

 

Flip flapper foldeklar?

Ikke nok med de små søde tegninger, som man selv sætter på, så synes jeg også at man så, at de alle sammen er folde klar. Desuden så var de forskellige papirer rigtig flotte. Det er ikke det samme, som det kedelige hvide papir, som jeg selv plejede at lave det af.

Hvis du er mere til legetøj til de lidt mindre kan du kigge på vores side om tumlingelegetøj eller Postmand Per legetøj.