Som sædvanligt, når jeg søger rundt på nettet, kommer jeg ind på diverse sider, med legetøj, der vækker minder.

Denne gang kom jeg ind på et klods-puslespil. Det fik mig til at tænke på det jeg engang havde, som dannede, hvis man lagde det rigtigt, scener fra forskellige eventyr. Jeg kan huske at jeg altid lavede Askepot, selvom mine søster ville lave Klods-Hans, der var også andre eventyr, men det er de to, jeg bedst kan huske var der. Jeg blandede også tit rundt på dem, og lavede scener, som ikke fandtes, og så ret så sjove ud. De gav som regel ikke mening, eftersom det ikke var meningen man skulle lave den sådan, men det var sjovt, og udfordrende, og jeg hyggede mig med det.

 

Klodspuslespil med vilde dyr

Dette klods puslespil jeg fandt på nettet indeholder vilde dyr. Jeg kan bare forstille mig, hvor sjovt det må være, at opfinde sine egne, og udfordre sig selv kreativt med at finde på dyr, og at få dem til at passe sammen, selvom det ikke er meningen. Det er faktisk lidt sjovt at tænke på, hvor mange muligheder der er, i sådan et slags puslespil. Det er også derfor, jeg mener, at det er meget sjovere end andre slags puslespil, med de almindelige kedelige brikker, som somregel kun kan sættes et sted.

Jeg var ret så tæt på, at bestille det vilde dyrs-klodspuslespil, men eftersom jeg ikke længere er et barn, har jeg desværre ikke tid til at lege med det. Hvis jeg havde børn ville jeg mene, at de skulle have så mange af den slags, eftersom man så kunne blande, og lave alle mulige forskellige, og sjove ting og sager. Man kunne evt. kombinere dem, og det ville så samtidig være en udfordring for barnet, at skille dem ad igen, og gøre det rigtigt.

Lige nu tænker jeg mest over, om jeg har smidt mit gamle klods-puslespil ud… Det kunne være ret sjovt, at kigge lidt på det igen.