Uha, når nærmer juleaften sig snart, og med juleaften kommer der julegaver, som skal købes en del tid før. Jeg skal f.eks. have købt endnu en gave til min niece, eftersom jeg fandt ud af, at prisen på gaver for familien, var sat en del op.

 

Jeg ved, at min niece elsker barbie dukker, og jeg har derfor fundet en perfekt en, der ligner hende lidt, selv. Ligesom barbie dukken jeg har fundet, har hun mørkt og krøllet hår, og er en smule mørk i huden. Jeg kan ikke rigtig se dukkens øjenfarve, men den kan lige meget hvad, minde en del om hendes.

 

Jeg håber virkelig, at hun vil tage godt imod den, eftersom jeg har stresset lidt rundt, for at finde den perfekte gave til hende. Jeg bestilte den online, og er nu meget spændt på, hvornår den kommer, og i hvilken stand. Dog så er jeg næsten helt sikker på, at den er i den fineste stand, når den ankommer med posten.

 

For at være helt ærlig, så er jeg en smule nervøs for den, og om min niece vil kunne lide den, men jeg regner bestemt med, at den vil falde i god jord. Hun er en ganske sød pige, og elsker at lege med dukker, dukkehuse, bamser og andre ting som f.eks. sten.

 

 

Juleaften er alt i alt bare en hyggelig aften, som skal fejres med familien. Man både får, og giver, hvilket er det, som gør juleaften så speciel. Jeg glæder mig mere til at give min niece gaverne, og se hende åbne dem op, end jeg gør til maden, mine gaver, og pynten. Jeg glæder mig meget til barbie dukken kommer, så jeg kan pakke den ind. Det skal nemlig også gøres. Jeg har planlagt at købe lilla gavepapir, det siger ikke så meget ”Jul”, men det er min nieces yndlingsfarve, og så må man jo følge prinsessens ønsker.

[hozbreak]

Endnu en tak til Freja for dette indlæg, og redaktionen her ønsker dig og din familie en glædelig jul. Hvis du i stedet for en niece har en nevø, som du skal finde en gave til, så tag et kig på følgende side: Schleich riddere